Δωρεάν πορνό σε περιοχές με κορονοϊό!

Τι κοινό έχουν η Λομβαρδία, το Βένετο, η Τεχεράνη, η Νταεγού, η Γουχάν και τα Κανάρια Νησιά; Πέρα από το να έχουν έξαρση του κορονοϊού, έχουν και δωρεάν premium συνδρομή (οι κάτοικοί τους) στο δημοφιλές site πορνό xHamster.

«Ο πιο εύκολος τρόπος για να αποφύγουμε την μετάδοση του ιού, είναι να αποφύγουμε την άμεση επαφή με άλλους ανθρώπους και εδώ είναι που το πορνό μπορεί να βοηθήσει», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της σελίδας, Alex Hawkins, δικαιολογώντας την απόφαση του xHamster να παρέχει αυτή τη δωρεάν υπηρεσία στις πληγείσες περιοχές.

«Αν χρησιμοποιηθεί σωστά, το πορνό μπορεί να κρατήσει τον κόσμο στο σπίτι του. Αλλά αυτή η κατάσταση ξεπερνά το πορνό. Οι εταιρείες ψυχαγωγίας έχουν τώρα μια ευκαιρία να ηγηθούν της παγκόσμιας αυτής κρίσης. Πού είναι το Netflix; Πού είναι το HBO; Πού είναι το Disney+; Πρέπει όλοι να συνεργαστούμε και να βοηθήσουμε τον κόσμο να παραμείνει μέσα», προσθέτει ο Hawkins.

Μάλιστα στην σχετική ανάρτηση αναφέρεται πως η σελίδα είναι ανοιχτή στο να δώσει premium πρόσβαση στους κατοίκους και σε άλλες πληγείσες περιοχές.

Ελλάδα ακούει;

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα για τις σχέσεις και το σεξ.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *