Μπορεί οι ουρανοί να συννέφιασαν, αλλά μερικά φωτεινά χαμόγελα αρκούν για να σας δώσουν αισιοδοξία στις αρχές του φθινοπώρου.

Φθινόπωρο στο σπίτι: Ιδέες για διακόσμηση

Αφήστε ανοικτές τις μπαλκονόπορτες και φυτέψτε ξανά ότι δεν άντεξε στη ζέστη. Λίγα βότανα αρκούν για να σας θυμίζουν ότι ζούμε στην Μεσόγειο.

Φθινόπωρο στο σπίτι: Ιδέες για διακόσμησηΦθινόπωρο στο σπίτι: Ιδέες για διακόσμηση

Βάλτε το φως πιο βαθιά στο σπίτι με καθρέπτες και ανανεώστε τους τοίχους με φωτεινά χρώματα. Οργανώστε ένα paint party εάν το budget σας είναι χαμηλό.

Φθινόπωρο στο σπίτι: Ιδέες για διακόσμηση

Δημιουργήστε έξυπνα, με διαχωριστικά, χώρους για τις ανάγκες κάθε μέλους της οικογένειας. Αποφύγετε έτσι, τις εντάσεις.

Φθινόπωρο στο σπίτι: Ιδέες για διακόσμηση

Το παιδικό δωμάτιο θα πρέπει να φιλοξενεί το γραφείο για το διάβασμα, δίνοντας την απαραίτητη ιδιωτικότητα και ανεξαρτησία στους λιλιπούτειους μαθητές.

Κρατήστε την κουζίνα ανοιχτή στην επικοινωνία. Μαγειρέψτε βλέποντας το ανθισμένο μπαλκόνι σας και μιλώντας στο τηλέφωνο για το πως πέρασε η μέρα σας.

Φθινόπωρο στο σπίτι: Ιδέες για διακόσμηση Φθινόπωρο στο σπίτι: Ιδέες για διακόσμηση

Χαλαρώστε στον καναπέ, βυθισμένοι σε μαξιλάρια και οργανώστε έναν κυριακάτικο περίπατο στη φύση με φίλους και παιδιά. Βρείτε διακοσμητικά και δώστε φθινοπωρινή νότα.

Φθινόπωρο στο σπίτι: Ιδέες για διακόσμηση Φθινόπωρο στο σπίτι: Ιδέες για διακόσμηση

Αξιοποιήστε τη στεγασμένη βεράντα ή δημιουργήστε την. Τι πιο όμορφο να πίνετε καφέ με συντροφιά ακούγοντας την βροχή! Tip: Φροντίστε πρώτα να ξεβουλώσετε τα λούκια από τα πεσμένα φύλλα.

*Το studio LILA architect + designer με έδρα την Αθήνα, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1999 από την Λίλα Αθανασοπούλου, αρχιτέκτονα μηχανικό ΕΜΠ (NTUA). Ασχολείται με τον σχεδιασμό + την κατασκευή ιδιωτικών έργων, ενώ δραστηριοποιείται + πειραματίζεται σ’ ένα ευρύ πεδίο κλίμακας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: ιδιωτικές κατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, ξενοδοχεία + καταστήματα, αλλά και σχεδιασμό αντικειμένου.
Έχει λάβει μέρος σε πανελλήνιες εκθέσεις αρχιτεκτονικής + design και άρθρα με έργα του γραφείου, έχουν παρουσιαστεί περιστασιακά σε ελληνικές εκδόσεις.
Στόχο αποτελεί η γνησιότητα + η μοναδικότητα, αποτυπωμένη σε κάθε έργο μέσα από την βιωματική δυναμικότητα του χώρου, προβάλλοντας συγκεκριμένα πρότυπα ζωής, έχοντας σαν γνώμονα την βιοκληματική + ενεργειακή αναβάθμιση των έργων αλλά + interior design μέσα από οικονομικές προτάσεις σχεδιασμού, φτάνοντας μέχρι + τον σχεδιασμό αντικειμένου.

Site: http://www.architectlila.gr
Facebook Page: LILA architect + designer
Linkedin Account: Lila Athanasopoulou

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα για τη διακόσμηση και το design.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *