Το έχουμε πει πολλές φορές: Εμείς τα κορίτσια έχουμε το ανικανοποίητο. Κάτι που φυσικά σημαίνει, ότι όσα κι αν έχουμε και όσα κι αν έχουμε πετύχει (μα πόσο successful πια;) πάντα θέλουμε το κάτι παραπάνω. Αυτό το κάτι παραπάνω, έχει αντίκρισμα και στις σχέσεις, μιας και βασική μας πάντα επιθυμία είναι ο καλός μας να είναι τρελός για μας. Όχι δεν είναι εύκολο και ναι θέλει μέθοδο. Την οποία σου έχουμε παρακάτω σε 10 απλά βηματάκια. Την προσοχή σου παρακαλώ.

Να είσαι ο εαυτός σου

Προφανώς και σε κανένα δεν αρέσουν οι άνθρωποι που προσποιούνται ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Μη διστάσεις να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό και να τον κατακτήσεις με αυτόν. Φίλη μου, ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Μετά όλα αποκαλύπτονται. Και μάλλον τα αποτελέσματα δε θα σου αρέσουν.

Να μην είσαι απελπισμένη

Κανένας άντρας δε θέλει μια γυναίκα κρεμασμένη από πάνω του, εκτός πια κι αν είναι κομπλεξικός και έχει θεματάκια. Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να του δείχνεις ότι ψοφάς για σχέση, για γάμο ή οτιδήποτε άλλο. Επίσης δεν υπάρχει λόγος να του δείχνεις ότι όλη σου η ζωή περιστρέφεται γύρω από εκείνον. Helloooo… Υπήρχες και πριν τον γνωρίσεις.

Να είσαι απασχολημένη

Σε συνέχεια του παραπάνω, θα πρέπει να κάνεις και τα δικά σου πράγματα. Έχεις δουλειά, κοινωνικές συναναστροφές και γενικά είσαι σημαντική και σε μία ακόμη μεγάλη μερίδα ανθρώπων, που δεν περιλαμβάνει εκείνον. Έχε τη δική σου ζωή και τις δικές σου φιλοδοξίες.

Να μη ζηλεύεις

Αλήθεια δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τη ζήλεια-όταν προφανώς δε σου δίνει δικαιώματα. Είναι κουραστική και δυστυχώς κάνει μεγάλο κακό στη σχέση σου. Να είσαι χαλαρή, γλυκιά και κουλ. Τη γκρίνια και την καταπίεση οι άντρες τη σιχαίνονται και αυτό είναι κάτι που σίγουρα γνωρίζεις.

giphy

Να εκφράζεις αυτά που θέλεις

Ό, τι κι αν είναι αυτό, θα πρέπει να το δηλώνεις. Με τον τρόπο αυτό, και εκείνος φέρεται ανάλογα, και σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό, μπορείς να αναλάβεις δράση. Με λίγα λόγια, σε μία σχέση θα πρέπει και οι δύο να ξέρετε τι θέλετε. Απλό.

Να είσαι ευγενική

Η ευγένεια είναι σημαντικό προσόν, και δυστυχώς δεν τη διαθέτει μεγάλη μερίδα του πληθυσμού. Οπότε, σε περίπτωση που το έχεις, κοίτα να το κρατήσεις. Και σε περίπτωση που δεν το έχεις καλό θα ήταν να το αποκτήσεις.

Να φροντίζεις τον εαυτό σου

Όχι δε λέω ότι θα πρέπει κάθε μέρα να δείχνεις σαν μοντέλο-ούτε τα μοντέλα δεν μπορούν να το κάνουν αυτό φίλη μου-αλλά δεν υπάρχει λόγος να παρατήσεις τον εαυτό σου και να γίνεις μια άλλη. Στο κάτω κάτω σε ερωτεύτηκε για πολύ συγκεκριμένους λόγους και ένας από αυτούς είναι και η εμφάνισή σου.

cherrrr

Να μην αγνοείς τα social media

Tα οποία μπορούν να αποδειχθούν τεράστιο όπλο στα χέρια σου. Ανέβασε μια ωραία φωτογραφία και απλά δώστου μία ακόμη αφορμή να σε σκεφτεί, ακόμη κι αν ήσασταν μαζί πριν δύο ώρες.

Να είσαι αυθόρμητη

Είναι τόσο σέξι μία γυναίκα που είναι αυθόρμητη. Θυμίζει παιδί, και το συγκεκριμένο δεν είναι ποτέ αδιάφορο. Οι άντρες έλκονται από την αθωότητα, τον ενθουσιασμό και το πάθος. Και αυτά τα έχεις μόνο όταν είσαι αυθόρμητη.

Να μοιράζεσαι τα πάθη του

Από τις εκδρομές, μέχρι να δείτε μπάλα μαζί. Με τον τρόπο αυτό δένεστε περισσότερο και του δείχνεις πόσο σημαντικός είναι για σένα. Και πίστεψέ με, αυτό θα τον ενθουσιάσει!

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα για τις σχέσεις και το σεξ.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *