Δεν είμαστε σίγουροι ότι χρειάζεται να γράψουμε εισαγωγή για αυτό το κείμενο. Αν το κλίκαρες, ξέρεις πολύ καλά τι πρόκειται να δεις: Φουτουριστικά sex toys τα οποία δεν έχουν κανένα λόγο να υπάρχουν, αλλά υπάρχουν, και μπορείς να τα αγοράσεις αν κάποιο από αυτά σε εξιτάρει.

Αυτά τα αυγά για άντρες
Τα sex toys του μέλλοντος
Είναι μιας χρήσης και λειτουργούν κάπως έτσι: Παίρνεις το αυγό, αυτό είναι σούπερ ελαστικό και μπορεί να αγκαλιάσει το πέος σου, μετά “γονιμοποιείς” το αυγό και το πετάς. Πολύ απλό, πολύ τίμιο.

Αυτά τα αυγά για προσωπική χρήση
Τα sex toys του μέλλοντος
Είναι ένα ντίλντο, το οποίο χωράει μέσα του ένα υπέροχο, μικρούλι αυγό σιλικόνης, το οποίο μετά μπορείς να βάλεις μέσα σου, επειδή ήθελες να γονιμοποιήσεις τον εαυτό σου με ένα εξωγήινο αυγό, το οποίο με τις κινήσεις των χεριών σου και με λίγο ζούλημα θα καταλήξει εκεί που πρέπει. Εξίσου απλό, εξίσου τίμιο. Και πολύ πιο ασφαλές από μια κανονική εγκυμοσύνη, να τα λέμε κι αυτά.

Αυτό το δονούμενο piercing γλώσσας
Τα sex toys του μέλλοντος
Αν έχεις τρύπα στην γλώσσα, ξεκάθαρα έχεις λάβει διθυραμβικά σχόλια για το πόσο ιδιαίτερο στοματικό κάνεις, οπότε γιατί να μην το πας στο επόμενο level;

Αυτό το ντίλντο Κθούλου
Τα sex toys του μέλλοντος
ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn

Αυτός ο δονητής με κάμερα
Τα sex toys του μέλλοντος
Επειδή μερικές φορές θες να δεις τα πράγματα εκ των έσω, και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε σταματήσει. Μπόνους ότι μπορείς όλα αυτά που καταγράφεις να τα κάνεις livestream, είτε για το ταίρι σου που μένει μακριά, είτε για κάποιου είδους πολύ περίεργο cam show.

Ό,τι στο διάολο είναι αυτό
Τα sex toys του μέλλοντος
Δεν μπορούμε να το κοιτάζουμε για πολλή ώρα, πιθανότατα είναι καταραμένο, αλλά αναγνωρίζουμε πως έχουμε αναγνώστες με φετίχ για μουστάκια.

Αυτός ο νάνος
Τα sex toys του μέλλοντος
Ξέρεις πού να τον βάλεις.

Αυτό το ανοσιούργημα
Τα sex toys του μέλλοντος
Αν δεν έκλεισες γρήγορα το άρθρο, σημαίνει ότι το θέλεις, και αν το θέλεις, σημαίνει ότι σε κρίνουμε.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα για τις σχέσεις και το σεξ.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *