Τι χωρίζει το μέτριο από το ωραίο σεξ;

Υπάρχουν εκείνες οι φορές που θα συμβιβαστείς με ένα μέτριο σεξ, αλλά δεν πρέπει να σου γίνει και συνήθεια. Η λέξη συμβιβασμός ενέχει από τη φύση της κάτι αρνητικό. Όταν φαντάζεσαι κάποιον να συμβιβάζεται, έχεις στο μυαλό σου το κατσουφιασμένο του πρόσωπο συνοδεία του επιφωνήματος «μιεχ». Το σεξ δεν πρέπει να είναι «μιεχ».

Και γι’ αυτόν τον λόγο, αποφασίσαμε να θέσουμε τους κανόνες που διαχωρίζουν το καλό από το μέτριο σεξ.

Χημεία: Ναι όσο κοινότοπο κι αν είναι η χημεία είναι βασικό συστατικό της συνταγής για καλό σεξ. Αναμφισβήτητα, αν δεν υπάρχει σεξουαλική χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων, όσο έμπειροι κι αν είναι το σεξ μπορει να γίνει αρκετά άβολα αν δεν ταιριάζουν. Διαφορετικά, είναι η ικανοποίηση μίας ανάγκης.

Αμηχανία: Το σεξ θα γίνει άβολο, μόνο αν το επιτρέψεις εσύ. Το αληθινό, το βρώμικο σεξ δεν είναι αυτό που συναντάς στις ταινίες (οποιουδήποτε είδους) είναι το καθημερινό, το αυθόρμητο. Και εννοείται ότι, ειδικά αν το σεξ προκύψει από το πουθενά, οι συνθήκες δε θα είναι ιδανικές. Μπορεί να ακουστούν περίεργοι ήχοι, ίσως να υπάρχουν αστοχίες, μπορεί οι στάσεις να μην είναι και τόσο κολακευτικές για το σώμα. Πολλά μπορούν να συμβούν, τα οποία δεν πρέπει να τα αφήσεις να σε επηρεάσουν· είναι μέσα το παιχνίδι.

Ενδιαφέρον: Δεν είναι μυστικό ότι οι ατομιστές στο σεξ δεν ικανοποιούν τον σύντροφό τους. Οποιουδήποτε η διάθεση μπορεί να πέσει στο αντίκρισμα ενός αδιάφορου παρτενέρ. Μόνο αν είστε και οι δύο ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να ικανοποιήσετε τον παρτενέρ σας το σεξ θα είναι πετυχημένο.

Προκαταρκτικά: Κάποιες φορές δεν τα θέλεις τα προκαταρκτικά. Θέλεις απλώς να κάνεις «ένα στα γρήγορα». Από την άλλη, όταν υπάρχει χρόνος, τα προκαταρκτικά μπορούν να εγγυηθούν την πως το σεξ θα είναι καλό. Περνάει η ώρα, θέλετε να περάσετε στα κυρίως, κι αυτή η αναμονή είναι τόσο ερεθιστική.

Εξερεύνηση: Δεν είναι απαραίτητο κάθε φορά που κάνετε σεξ να πρέπει να δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Ωστόσο, όταν μία στο τόσο εμπλουτίζεις λίγο το παιχνίδι, όσο να πεις ερεθίζεσαι περισσότερο. Ξεκίνα ελέγχοντας τα βασικά https://www.in2life.gr/relations/sex/article/637318/oi-kalyteres-staseis-gia-na-teleiosete-ayto-poy-arhisate.html και μετά αν θέλεις μπορείς να περπατήσεις και σε πιο σκοτεινά μονοπάτια. https://www.in2life.gr/relations/sex/article/659981/6-pragmata-poy-parexhgoyme-gia-to-bdsm.html

Σέξινες: Δεν υπονοούμε ότι πρέπει να είστε και οι δύο μοντέλα εσωρούχων, αρκεί να βρίσκετε ο ένας τον άλλο σέξι και σε θέμα εξωτερικής εμφάνισης, αλλά και σε κάποιο βαθμό πνευματικά. Πολλοί άνθρωποι βολεύονται μια χαρά αν ο παρτενέρ τους, τους καλύπτει εμφανισιακά, είναι πολύ πιθανό όμως να έκαναν καλύτερο σεξ με έναν άνθρωπο με τον οποίο έχουν κοινή αίσθηση του χιούμορ και τα βρίσκουν στη συζήτηση.

Ζωώδες ένστικτο: Αφού αγκαλιάσεις την άβολη πλευρά του σεξ, οφείλεις στον εαυτό σου και στο παρτενέρ σου να ακολουθήσεις το ζωώδες ένστικτό σου. Άσε τις ντροπές και κάνε αυτό που πάντα σε εντυπωσίαζε στις ταινίες. Βάλε πάθος, αγνόησε τον θόρυβο που μπορεί να κάνετε, πιάσε τα χέρια του συντρόφου σου και κόλλησε τα στον τοίχο. Ξέρεις εσύ.

 Φυσική επικοινωνία: Δε μας ενδιαφέρει αν γνωρίζεστε χρόνια ή αν γνωριστήκατε μόλις τώρα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μην κωλύεστε να δώσετε οδηγίες με όσο το δυνατό λιγότερο ξενέρωτο τρόπο. Δε χρειάζεται να πεις «πιο δεξιά», μπορείς να το κάνεις με τα χέρια σου. Δε χρειάζεται να του/ης ζητήσεις να αλλάξετε στάση, μπορείς να το αλλάξεις τη στάση φυσικά, σαν να είναι η κίνηση μιας αρκετά σέξι σύγχρονης χορογραφίας.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα για τις σχέσεις και το σεξ.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *