Η παραλία της Μήλου παραδομένη στην αγκαλιά εντυπωσιακού βράχου

Η παραλία της Μήλου παραδομένη στην αγκαλιά εντυπωσιακού βράχου


Αν για κάτι φημίζεται η Μήλος, αυτό είναι σίγουρα οι παραλίες της. Με περισσότερες από 70 ακρογιαλιές, όλες μία και μία, που απευθύνονται σε όλα τα γούστα -με άμμο ή βότσαλο, οργανωμένες ή όχι, ήσυχες ή πολύβουες, με εύκολη πρόσβαση ή πιο δύσβατες- το νησί της Αφροδίτης αποτελεί τον κατάλληλο προορισμό για εκείνους που θέλουν καθημερινά να απολαμβάνουν και κάτι διαφορετικό.

shutterstock 94254724

shutterstock 94254724

Πολύ κοντά στο λιμανάκι του Αγίου Κωνσταντίνου, λοιπόν, στο βόρειο τμήμα του νησιού, συναντάται η Αλογομάντρα. Μια μικρή και όμορφη παραλία παραδομένη στην «αγκαλιά» εντυπωσιακού βράχου που σχηματίζει μια φυσική κοιλότητα.

Με εικόνα που μοιάζει με ημι-σπηλιά, η ακρογιαλιά με την ψιλή χρυσαφένια αμμουδιά και τα γαλαζοπράσινα, ρηχά νερά του Αιγαίου ενδείκνυται για απολαυστικά μακροβούτια μακριά από όλους.

shutterstock 534438472

shutterstock 534438472

Η ακρογιαλιά δεν διαθέτει καμία οργάνωση, γι αυτό όσοι την επιλέξετε καλό είναι προηγουμένως να έχετε εφοδιαστεί με τα άκρως απαραίτητα για την ημέρα σας στην παραλία.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *