
Ένας παίκτης που έχει γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία της Νότιγχαμ Φόρεστ πως παίκτης (313 συμμετοχές – 62 γκολ) κατακτώντας 2 Κύπελλα Πρωταθλητριών, 1 πρωτάθλημα και 2 Λιγκ Καπ, επιστρέφει αρκετές δεκαετίες αργότερα στο “Σίτι Γκράουντ”.
Ο λόγος για τον Μάρτιν Ο’Νιλ, με τον Βορειορλανδό τεχνικό να είναι -όπως αναμενόταν- ο διάδοχος του Αΐτορ Καράνκα στην άκρη του πάγκου, με τους “κόκκινους”, ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, να γνωστοποιούν τη συμφωνία μαζί του το μεσημέρι της Τρίτης (15/1).
Ο 66χρονος, που στο παρελθόν έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Νόριτς, Λέστερ, Σέλτικ, Άστον Βίλα, Σάντερλαντ και εθνική Ιρλανδίας, θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του την προσεχή Κυριακή, στο εντός έδρας ματς με την Μπρίστολ, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία επίκειται συμφωνία της Φόρεστ με τον Ρόι Κιν (πρώην παίκτης της Φόρεστ προτού πάρει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπου έκανε σπουδαία καριέρα) για να αναλάβει καθήκοντα βοηθού του Ο’Νιλ.
Photo Credits: AP Photo/Alastair Grant
