
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε μία έκπληξη στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα, αφού την είσοδό της έκανε η μητέρα του, Τζούλια Σαλίνκοβα, η οποία μάλιστα ήθελε να υποβάλει τις δικές της ερωτήσεις προς τον γιο της.
Συγκεκριμένα, η μητέρα του ανέφερε ότι δεν περνάει πολύ χρόνο μαζί του και βρήκε την ευκαιρία, με τον Τσιτσιπά να την ρωτά αν πράγματι είναι δημοσιογράφος. Η Σαλίνκοβα θέλησε να μάθει από τον γιο της, αν ξέρει πολλούς μεγάλους τενίστες που ακολουθούν οι γονείς τους και ο Στέφανος απάντησε ότι τη δεδομένη στιγμή γνωρίζει μόνο τον Σβέρεφ.
Ενώ η μητέρα του τού παρουσίαζε πλήθος από ονόματα τενιστών που ακολουθούνται από τους γονείς τους, ο Τσιτσιπάς τη ρώτησε αν γνωρίζει κάποιον από αυτούς να έχει κατακτήσει Grand Slam. Η Σαλίνκοβα απάντησε “ίσως μπορείς να είσαι ο πρώτος” προκαλώντας το χαμόγελο του γιου της.
