
Η Λετονία έφτασε πολύ κοντά στο να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της με την Τουρκία, ωστόσο η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουράκ Γιλμάζ στο 90+9′, της έκοψε τη δυνάτοτητα.
Ο Τούρκος φορ της Λιλ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος τέσσερα λεπτά νωρίτερα. Ο διαιτητής είδε τη φάση στο VAR και στη συνέχεια υπέδειξε την εσχάτη των ποινών.
Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο Στέφαν Κουντς ξέσπασε σε λυγμούς, όντας ιδιαίτερα συγκινημένος για το αποτέλεσμα και τον τρόπο που αυτό προήλθε.
Με αυτό το αποτέλεσμα η Τουρκία παρέμεινε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του έβδομου ομίλου, έχοντας 15 βαθμούς, δύο λιγότερους από τη δεύτερη Νορβηγία και τέσσερις από την Ολλανδία (21).
