Ανακοινώθηκαν οι καλύτερες αεροπορικές στον κόσμο

Ανακοινώθηκαν οι καλύτερες αεροπορικές στον κόσμο

shutterstock1043244202

Τα ετήσια βραβεία της διεθνούς φήμης τουριστικής πλατφόρμας TripAdvisor, «Travelers Choice Awards», διεξήχθησαν για ακόμη μία χρονιά και ανάμεσα στις κατηγορίες που έχουν δημοσιευθεί μέχρι στιγμής και οι κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο.

Η τελική κατάταξη δημοσιεύεται από το TripAdvisor όπως αυτή διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ψήφους των χρηστών της.

Στην κορυφή του κόσμου, λοιπόν, βρίσκεται η Singapore Airlines, με την Qatar Airways να ακολουθεί και την EVA Air να συναντάται στην τρίτη θέση. Τέταρτη στην κατάταξη η Emirates, ενώ η πρώτη πεντάδα συμπληρώνεται από την Japan Airlines (JAL).

Οι Southwest Airlines, Azul και Air New Zealand κατέλαβαν την έκτη, έβδομη και όγδοη θέση αντίστοιχα, ενώ μία θέση πριν την ολοκλήρωση της κορυφαίας δεκάδας βρίσκεται η Jet2.com, με την ANA (All Nipon Airways) να συμπληρώνει το τοπ 10 της λίστας.

Εκτός από τις 10 καλύτερες αεροπορικές στον κόσμο, όπως αυτές ψηφίστηκαν από τους χρήστες του TripAdvisor, ωστόσο, διαμορφώθηκαν και κάποιες υποκατηγορίες.

Έτσι στις κατηγορίες «Best First Class» αναδείχθηκε η Emirates, στην «Best Business Class» η Qatar Airways, στην «Best Premium Economy» η Air New Zealand και στην «Best Economy Class» η Singapore Airlines.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *