Η βρετανική πρωτεύουσα μεταμορφώνεται στη διάρκεια των γιορτών σε μια εκτυφλωτική μητρόπολη.

Με τα χιλιάδες λαμπάκια, τις φωτισμένες βιτρίνες και τα υπαίθρια μαγαζιά που στήνονται κάθε χρόνο αποτελεί ιδανικό χειμερινό προορισμό.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις και οι εκκλησιαστικές λειτουργίες, οι παραδοσιακές, χριστουγεννιάτικες αγορές δίπλα στον Τάμεση και τα πολύχρωμα φώτα δημιουργούν την πιο γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη.

Στην πλατεία Τραφάλγκαρ, μία από τις κεντρικότερες πλατείες του Λονδίνου, στήνεται κάθε χρόνο ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο, ως δώρο από τη Νορβηγία για τη βοήθεια της χώρας κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Αξίζει να επισκεφθεί κανείς την Winter Wonderland στο Hyde Park, να δοκιμάσει Gluhwein και Eggnog, σοκολάτες και γλυκά από όλο τον κόσμο στα περίπτερα και να επισκεφθεί το λούνα παρκ.

Ο ταξιδιώτης θα κάνει βόλτα στα Harrods, στις φωτισμένες Οxford street, Regents street και Carnaby street που βρίσκονται γύρω από το σταθμό Piccadily Circus. Θα κάνει πατινάζ, στο South Kennsington, στο μεγάλο παγοδρόμιο που στήνεται κάθε χρόνο μπροστά από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Πληροφορίες – Φωτογραφίες

Αξέχαστες γιορτές στο Λονδίνο

Λονδίνο / Αγγλία

Διαφορά ώρας: 2 ώρες πίσω

Νόμισμα: Λίρα (0,90 ευρώ)

Απόσταση: Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 3 ώρες και 40 λεπτά από την Αθήνα και 3 ώρες και 25 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη.

Αξέχαστες γιορτές στο ΛονδίνοΑξέχαστες γιορτές στο ΛονδίνοΑξέχαστες γιορτές στο ΛονδίνοΑξέχαστες γιορτές στο ΛονδίνοΑξέχαστες γιορτές στο ΛονδίνοΑξέχαστες γιορτές στο ΛονδίνοΑξέχαστες γιορτές στο Λονδίνο

Αξέχαστες γιορτές στο Λονδίνο

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *