Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τους βασιλικούς τίτλους του μετά την παραίτησή τους από τα προνόμια του Στέμματος.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, σε νέες περιπέτειες μπαίνουν ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ μετά από μακρές συνομιλίες με τους αξιωματούχους του Στέμματος, φαίνεται ότι αποφάσισε πως δεν μπορεί πλέον το ζευγάρι να χρησιμοποιεί της λέξη «royal», που σημαίνει «βασιλικό», στην προσφώνησή του.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ ξόδεψαν χιλιάδες λίρες προκειμένου να φτιάξουν ένα website με όνομα Sussex Royal, ώστε να συμπληρώσουν τον εξαιρετικά δημοφιλή λογαριασμό τους στο Instagram.

Το ζευγάρι μάλιστα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, επιδιώκει να καταχωρίσει το Sussex Royal ως παγκόσμιο εμπορικό σήμα για μια σειρά αντικειμένων και δραστηριοτήτων, όπως ρούχα, χαρτικά, βιβλία και διδακτικό υλικό.

«Μπλόκο» της Βασίλισσας Ελισάβετ σε Χάρι και Μέγκαν για τον τίτλο Sussex Royal

Η Μέγκαν και ο Χάρι, μετά την παραίτησή τους από τα καθήκοντα της βασιλικής οικογένειας, έχουν κάνει βήματα για να δημιουργήσουν μία νέα φιλανθρωπική οργάνωση στην οποία και πάλι χρησιμοποιείται ο τίτλος Sussex Royal καθώς ολοκληρωμένο το όνομα της οργάνωσης είναι: Sussex Royal, Το Ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Πλέον έχει καταστεί σαφές ότι Μέγκαν Μαρκλ και και πρίγκιπας Χάρι θα πρέπει να προχωρήσουν σε αλλαγή της ονομασίας που χρησιμοποιούν ως ζεύγος, αλλά και στις πάσης φύσεως εμπορικές τους δραστηριότητες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντως, «οι μικρές λεπτομέρειες» του ζητήματος της ονομασίας του εμπορικού σήματος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ εξετάζονται ακόμα.

Ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι, οι οποίοι πλέον ζουν στον Καναδά, φαίνεται να έχουν αποδεχθεί ότι στο νέο πλαίσιο των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν το Sussex Royal όπως ήλπιζαν, για αυτονόητους λόγους.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν το σήμα Sussex Royal πέρυσι, αφού διαχώρισαν τη θέση τους από εκείνο του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ – γνωστού ως Kensington Royal.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *