Χάλαρο, αέρας ανανέωσης σε ένα από τα πιο ιστορικά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης

Χάλαρο, αέρας ανανέωσης σε ένα από τα πιο ιστορικά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης

Πρόκειται για ένα από τα πιο ιστορικά γευστικά στέκια στη Θεσσαλονίκη, που μετρά 27 χρόνια ζωής, καθώς λειτουργεί από το 1992 στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Έχοντας καταφέρει να ταυτίσει το όνομά του όλα αυτά τα χρόνια με τις εξαιρετικές, γευστικές προτάσεις του, συγκαταλέγεται στις κλασικές αξίες της πόλης, τόσο για τους ντόπιους, όσο και για τους επισκέπτες της.

NEWINTERIOR 0059 1

Εδώ και λίγο καιρό αέρας ανανέωσης πνέει στο Χάλαρο, το οποίο αποφάσισε να αλλάξει ριζικά την εικόνα του, κρατώντας σταθερές την εμμονή στην ποιότητα και την value for money φιλοσοφία του.

Εκλεπτυσμένο περιβάλλον με μια πιο σύγχρονη αισθητική και διακοσμητική ματιά, που, ωστόσο, συνεχίζει να αποπνέει την οικειότητα και τη θαλπωρή για τις οποίες το καθιερωμένο, πια, εστιατόριο φημίζεται από την πρώτη μέρα λειτουργίας του.

NEWINTERIOR 0097 1

Η προσήλωση και η αυστηρότητα ως προς την ποιότητα της πρώτης ύλης δεν σταματούν να παραμένουν η ναυαρχίδα για την κουζίνα του Χάλαρο, η οποία διακρίνεται για την gourmet προσέγγιση των πιάτων της, που αγκαλιάζει και αναδεικνύει, ταυτόχρονα, με τον καλύτερο τρόπο τα ολόφρεσκα ελληνικά προϊόντα.

Οι πρωτότυπες και ευφάνταστες συνταγές με βάση το κοτόπουλο –γι’ αυτές άλλωστε έχει καθιερωθεί και στη συνείδηση του κοινού– ενισχύονται με δημοφιλείς και εκλεκτές κοπές κρεάτων, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο μενού που εντυπωσιάζει. Συμπληρωματικές προτάσεις τα πιάτα ημέρας, που καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών.

NEWINTERIOR 0054 1

Η γευστική εμπειρία στο Χάλαρο, συμπληρώνεται από το έξοχο σέρβις που δύσκολα συναντά κανείς στις μέρες μας, παράγοντας που ενισχύει το γεγονός ότι όλοι το εμπιστεύονται χωρίς δεύτερη σκέψη για το γεύμα, το δείπνο ή την επαγγελματική τους εκδήλωση.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιρού, αποτελεί σημείο αναφοράς και για την εκπληκτική του θέα στο Θερμαϊκό και την Θεσσαλονίκη, από το ανοιχτό μπαλκόνι του.

FOOD2 1

NEWINTERIOR 0025 1

FOOD4 1

NEWINTERIOR 0106 1

FOOD3 1

NEWINTERIOR 0027 1

FOOD5 1

NEWINTERIOR 0063 1

NEWINTERIOR 0016 1

Πληροφορίες

Θεμ. Σοφούλη 71, τηλ. 2310 423284, 423269/ Θεμ. Σοφούλη 75, τηλ. 2310 423269

www.xalaro.gr

Fb page: Χάλαρο

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *