«Έχω φωτογραφηθεί με μαγιό και στο εξώφυλλο είμαι χωρίς μαγιό»

«Έχω φωτογραφηθεί με μαγιό και στο εξώφυλλο είμαι χωρίς μαγιό»

fihogi

Στην εκπομπή το Πρωινό μίλησε η Νόνη Δούνια, η οποία μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για πρώτη φορά τη δική της άσχημη εμπειρία με το photoshop που έκαναν παλιά στα περιοδικά. Το πρώην μοντέλο, όπως αποκάλυψε, σε μία φωτογράφηση που είχε κάνει, είχε ποζάρει με μαγιό, αλλά στο εξώφυλλο ήταν χωρίς το μαγιό!

«Όταν ξεκίνησε το photoshop ήταν κακό photoshop. Φαινόσουν ψεύτικος. Μετά που το εξέλιξαν είναι πολύ πιο ωραία τα πράγματα. Έχω φωτογραφηθεί με μαγιό και στο εξώφυλλο είμαι χωρίς μαγιό και χωρίς δάχτυλο. Είχε σβηστεί και το δάχτυλο που κρατάει το μαγιό. Έκανα αγωγή, μήνυση, πήγα δικαστήριο. Πήρα μια αποζημίωση. Το θέμα είναι ότι είσαι black list μετά, δεν θα ξαναδουλέψεις με αυτές τις εκδόσεις. Που δεν είναι και πάρα πολλές, στην Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το όνομα της Νόνης Δούνια είχε ακουστεί για μέλος της κριτικής επιτροπής, στο «My Style Rocks», στον πρώτο κύκλο, αλλά δεν την είδαμε ποτέ. Και τώρα, εξηγεί η ίδια το λόγο, που δεν προχώρησε η συνεργασία.

«Την πρώτη χρονιά με είχαν καλέσει να είμαι στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks. Δεν επιλέχθηκα. Δε μπήκα στο τελικό στάδιο. Βλέποντάς το μετά, είδα ότι δεν θα ταίριαζα καθόλου. Είμαι πολύ ειλικρινής για να είμαι εκεί. Αν δεν μου αρέσει κάτι θα το πω, απλά θα το πω με έναν τρόπο που να μην προσβάλει τον άλλον», είπε.

Επίσης, αποκάλυψε την πρόθεση της να κατέβει και πάλι ως υποψήφια στις εκλογές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *