Έφτασε καλοκαίρι! Ώρα να αποκτήσετε σούπερ κοιλιακούς με Vaser 4D!

Έφτασε καλοκαίρι! Ώρα να αποκτήσετε σούπερ κοιλιακούς με Vaser 4D!

Koiliakoi-vaser-4d

Έφτασε καλοκαίρι! Ώρα να αποκτήσετε σούπερ κοιλιακούς με Vaser 4D!

Σας έχει πιάσει ένα άγχος που αυτή η κοιλίτσα και το σωσίβιο δεν λέει με τίποτα να φύγει. Και δεν είναι πως δεν προσπαθείτε, προσπαθείτε. Γυμναστήριο όλο το χρόνο, στερήσεις σε φαγητό, δίαιτες και μερικές φορές πολύ εξαντλητικές αλλά η καθημερινότητα σας κάνει να μην αντέχετε και πολλές φορές το ρίχνετε έξω.

Πολύ έξω όμως με την πείνα να έχει φτάσει στο απροχώρητο και το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς να αυξάνεται ακόμη περισσότερο. Πολλές φορές δεν είναι εύκολο να επιδιώξετε κοιλιά φέτες και τρέχετε τελευταία στιγμή να κάψετε αυτά που δεν καίγονται. Με τις εξαντλητικές δίαιτες καταφέρνετε να καίτε μυική μάζα και όχι λίπος, με αποτέλεσμα να πεινάτε και να παίρνετε σχεδόν τα διπλάσια από όσα χάσατε. Γι’ αυτό η λύση για να χάσετε το τοπικό λίπος από την κοιλιά σας αλλά και από τις επίμαχες περιοχές όπως είναι οι γλουτοί και το εσωτερικό των μηρών είναι το Vaser 4D.

Τι είναι Vaser 4D και πως φεύγει το λίπος με αυτό;

Πρόκειται για την επανάσταση στο τομέα της πλαστικής χειρουργικής και το Vaser 4D είναι μια γεννήτρια που παράγει υπερήχους. Με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων λοιπόν το επιφανειακό λίπος καίγεται και ο πλαστικός χειρούργος, λαπαροσκοπικά πια διώχνει αυτόν τον επίμονο μπελά.

Ταυτόχρονα στα σημεία που θέλουμε δημιουργούνται παράλληλα γραμμώσεις, σύσφιξη και κοιλιακοί, δίνοντας έτσι την αίσθηση του μυώδους αθλητικού σώματος χωρίς να αφήνει ωστόσο ουλές και σημάδια στο σώμα του ασθενή.

Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής αυτής αισθητικής επέμβασης μπορείτε δηλαδή να αποκτήσετε το περίφημο 6 – pack αφού γίνεται παράλληλα και λιπογλυπτική δίνοντας αυτό που τόσο επιθυμείτε. Ακόμη υπάρχει η δυνατότητα το περίσσιο λίπος ο γιατρός σας να το εκχύσει σε περιοχές που θέλετε όπως για παράδειγμα ζυγωματικά ή γλουτούς.

Προσοχή να διαλέξετε τον κατάλληλο πλαστικό χειρούργο για την πλαστική επέμβαση αυτή και να δείτε δείγματα της δουλειάς τους με φωτογραφίες πριν και μετά από το χειρουργείο.

Και να θυμάστε πως μια εγχείρηση είναι πάντα μια εγχείρηση. Θα πρέπει λοιπόν να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες του γιατρού σας για να έχετε μια γρήγορη ανάρρωση μετά την επέμβαση από Vaser 4D. Ακολουθήστε μια προσεγμένη διατροφή και ένα τακτικό πρόγραμμα γυμναστικής έτσι ώστε να διατηρήσετε την κοιλιά σας άψογη πάντα με καλοσχηματισμένους κοιλιακούς.

Δείτε περισσότερα για πλαστικές επεμβάσεις και Vaser 4D:

  • Abdominoplasty
  • FAQ Liposuction
  • Massive Weight Loss

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *