Στα Fine Hotel & Resorts της American Express το ξενοδοχείο Caramel της Grecotel

Μέλος των Fine Hotel & Resorts της American Express, έγινε το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Caramel του ομίλου Grecotel επιβραβεύοντας την ποιότητα των υπηρεσιών του.

Σημειώνεται ότι το Caramel Grecotel Boutique Resort στο Ρέθυμνο αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο του ομίλου που συμμετέχει στο θεσμό.

Tα Fine Hotel & Resorts της American Express, που απευθύνονται στους κατόχους-μέλη των Black & Platinum καρτών της ΑΜΕΧ διεθνώς, θέτουν πάντα υψηλότατα και πολύ αυστηρά κριτήρια προκειμένου να εντάξουν στην ιδιαίτερα «κλειστή» λίστα τους ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο.

Το υψηλών απαιτήσεων κοινό των Fine Hotel & Resorts απολαμβάνει αποκλειστικά ιδιαίτερα προνόμια και προσφορές στα επιλεγμένα ξενοδοχεία παγκοσμίως.

Πραγματοποιώντας ένα ακόμα άνοιγμα στις διεθνείς αγορές, η Grecotel αποδεικνύει στην πράξη ότι διευρύνει την θέση της στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, επιβεβαιώνοντας το άριστο επίπεδο υπηρεσιών της, σε συνδυασμό με την πολυτέλεια, την αίγλη και την εγκάρδια φιλοξενία των ανθρώπων της.

Tο Caramel, «το πιο exclusive ξενοδοχείο της Ελλάδας», όπως έχει χαρακτηριστεί, άνοιξε τις πόρτες του το 2014 αποκτώντας σύντομα διεθνή φήμη για την ποιότητα των υπηρεσιών του.

Στην καρδιά της Κρητικής Ριβιέρας πάνω σε μια μαγευτική αμμουδιά διαθέτει 70 πολυτελείς σουίτες, μεζονέτες και βίλες με ιδιαίτερη διακόσμηση, μια ονειρική πισίνα που εντυπωσιάζει με τον καθηλωτικό φωτισμό της και ατμοσφαιρικό spa, προσφέροντας παράλληλα υψηλή γαστρονομία.

CARAMEL

GRECOTEL BOUTIQUE RESORT

Άδελε, T.K. 741 00

Ρέθυμνο Κρήτη

τηλ. 28310 71803

e-mail: [email protected]

caramel.grecotel.com

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.