Γιούχαραν την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην τελευταία της συναυλία

Γιούχαραν την Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην τελευταία της συναυλία

Μάλλον, θα πρέπει κάποιος από τους συνεργάτες της να δώσει στη Μπρίτνεϊ Σπίαρς έναν χάρτη ή έστω ένα σκονάκι να το έχει μαζί της επί σκηνής, για να θυμάται σε ποια πόλη τραγουδάει. Γιατί, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι… σύμπτωση. Και για την άλλοτε «Πριγκίπισσα της Ποπ» αυτή ήταν η τρίτη φορά που σε διάστημα λίγων μηνών, ξεχνάει επί σκηνής σε ποιο μέρος τραγουδάει.

Ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας της, «Piece of Me tour», ήταν στο Blackpool της Αγγλίας, την 1η Σεπτεμβρίου. Η Σπίαρς, λοιπόν, θέλησε να ξεσηκώσει το κοινό -ως είθισται- φωνάζοντας από σκηνής «Πώς αισθάνεσαι Μπίρμιγχαμ;». Και ναι, ανέφερε λάθος το όνομα της πόλης. Η Σπίαρς, αμέσως διόρθωσε το λάθος της, αλλά το κακό είχε γίνει. Και το κοινό δεν έδειξε να κατανοεί την αφηρημένη τραγουδίστρια και πολλοί ήταν εκείνοι που την γιούχαραν έντονα.

SPL5019893 003 1

Το ίδιο άβολο σκηνικό είχε συμβεί και στις αρχές Αυγούστου, όταν εμφανίσθηκε στο Brighton Pride, τον πρώτο σταθμό της περιοδείας της στην Ευρώπη. Μάλιστα, το σκηνικό ήταν ακόμη πιο άβολο, καθώς η Σπίαρς ρώτησε από σκηνής τους χορευτές της, σε ποιο μέρος βρίσκονται! Βέβαια, οι φαν της δεν έδειξαν να δυσανασχετούν. Ωστόσο, είναι πολλοί εκείνοι, που πλέον ανησυχούν μήπως και ισχύουν τα τελευταία δημοσιεύματα, που θέλουν την τραγουδίστρια να έχει απώλεια μνήμης και να ξεχνάει ακόμη και τα πιο απλά πράγματα.

«Δεν θυμάται ούτε σε ποια πόλη τραγουδάει, ούτε καν τα ονόματα των συνεργατών της» υποστηρίζει το National Enquirer, στο σχετικό του δημοσίευμα. Μάλιστα, τον περασμένο Ιούλιο η Μπρτίτνεϊ Σπίαρς είχε ανεβάσει στη σκηνή τον Andy Cohen και δεν θυμόταν το όνομά του. Και αν προσθέσουμε τα τελευταία «κενά» της, η οικογένειά της – λένε – έχει βάσιμους λόγους να ανησυχεί για εκείνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *