Οι απώλειες των δικών τους ανθρώπων και η συγκίνηση στο πλατό

Οι απώλειες των δικών τους ανθρώπων και η συγκίνηση στο πλατό

jpfdgojdpof

Η Κατερίνα Καραβάτου έχοντας καλεσμένη της την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μίλησε για την απώλεια του πατέρα της φανερά συγκινημένη.

«Για όλους μας ήταν πολύ αναπάντεχο αυτό που συνέβη. Ας πούμε εγώ έχω χάσει τον μπαμπάκα μου, αλλά ήταν άρρωστος πολύ καιρό. Είχα μια αίσθηση ότι αυτό το πράγμα που μπορεί να συμβεί. Όταν συνέβη… χάθηκα. Όταν συμβαίνει κάτι τόσο απότομα…» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου «Στη Φωλιά των Κου Κου».

«Είναι από τη μία σοκ για εμάς, αλλά για τη μητέρα μου ήταν ό,τι καλύτερο. Όπως και για οποιονδήποτε άνθρωπο φύγει έτσι. Νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να φύγεις έτσι, να μην ξυπνήσεις, να μην ταλαιπωρηθείς. Είναι το τέλειο» είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

«Νομίζω ότι όλοι έχετε έναν τέτοιο τρόπο να βλέπετε αυτή την κατάσταση», είπε η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου εξομολογήθηκε πως η απώλεια της μητέρας της Ζωής Λάσκαρη την έκανε να καταλάβει τον πόνο που είχε η αείμνηστη ηθοποιός για τους δικούς της γονείς, αφού από τα 7 της χρόνια είχε μείνει ορφανή.

«Δεν γίνεται αλλιώς. Εγώ σκέφτομαι πολλές φορές τη μάνα μου, γιατί αυτό είναι το πιο κοντινό μου παράδειγμα, που ήταν ορφανή, δεν είχε πει τη λέξη μπαμπά, η μαμά της πέθανε όταν ήταν 7 χρονών. Τώρα καταλαβαίνω. Που εγώ πονάω πάρα πολύ, που είμαι στα 40 μου και δεν είμαι και ορφανή. Τώρα καταλαβαίνω τον δικό της πόνο. Που δεν μπορούσα να τον καταλάβω όσο και να μου το έλεγε. Που τρελαινόταν που δεν την είχε τη μητέρα της μετά τα 7 της.

Και λέω είναι δυνατόν αυτή η γυναίκα με τόσο πόνο, με τόσες δυσκολίες, έκανε όλα αυτά τα πράγματα και πήρε τη ζωή στα χέρια της, ήταν αισιόδοξη και ποτέ δεν μιζέριαζε και θα κάτσω εγώ τώρα που δόξα τω θεώ έχω αρκετά πράγματα στη ζωή μου, έχω μια στέγη, έχω την υγεία μου να κάτσω να μεμψιμοιρώ; Πονάω πάρα πολύ, αλλά άλλο ο πόνος που μπορείς να τον κάνεις δημιουργία, μπορεί να κλειστείς, αλλά μέχρι εκεί».

Και συνέχισε: «Μου έχει συμβεί με τη μαμά να τη δω 2-3 φορές στον ύπνο μου πολύ έντονα, πολύ χαρούμενη. Κάποια πράγματα μου λέει. Και γενικά της μιλάω εγώ. Όταν είναι κάτι της λέω δώσε μου ένα σημάδι και νομίζω μου δίνει».

«Κι εμένα», εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε το βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *