Η Ευδοκία Ρουμελιώτη υιοθέτησε ένα παιδί και στέλνει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη υιοθέτησε ένα παιδί και στέλνει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες

1695 XARAGKIONIS ROYMELIOTI 28112017

Για την απόφασή της να προχωρήσουν στην υιοθεσία ενός παιδιού με τον σύζυγό της μίλησε η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη.

«Υιοθετώ ένα παιδάκι τώρα με τον άντρα μου. Είχαμε αποφασίσει κι εγώ κι ο σύζυγός μου να το κρατήσουμε για εμάς, για την οικογένειά μας και τους κοινούς μας φίλους, αλλά τον τελευταίο καιρό συναντώ πολλούς ανθρώπους, όπως και διαβάζω συνεντεύξεις από πολλούς ανθρώπους που εκτιμώ για τη δουλειά τους και λένε πως “δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί” που έχουν μπει σε μια διαδικασία εξωσωματικής, την οποία καταλαβαίνω αλλά εμείς οι γυναίκες καμιά φορά ξεπερνάμε το όριο και φτάνουμε σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό εξωσωματικών που αυτό τσακίζει τις γυναίκες» εξομολογείται η ηθοποιός στο «Πρω1νό».

«Θέλω να πω ότι γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί. Εγώ πήρα την απόφαση με τον άντρα μου να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και υιοθετούμε ένα παιδάκι τώρα. Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει και αυτό έχει βελτιώσει πολύ και τη σχέση μας, και τη σχέση με τον εαυτό μας και τη σχέση με τα παιδιά μας. Υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη και υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη μια οικογένεια. Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα. Δεν ξέρω από πού είναι αυτό το παιδάκι, το βρήκαμε στο νοσοκομείο.

Το σκέφτηκα πολύ πριν μιλήσω γι’ αυτό γιατί δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να ακουστεί ως η καλή πράξη που κάνει η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον σύζυγό της. Δεν είναι καλή πράξη, είναι μια απόφαση ζωής» λέει η Ευδοκία Ρουμελιώτη η οποία μίληε και για το πώς το έχει δεχτεί ο γιος της.

«Ο γιος μου το έχει δεχτεί δύσκολα γιατί είναι και στην ίδια ηλικία, αλλά του μιλάμε πολύ και νομίζω στο τέλος θα την κερδίσουμε αυτή τη μάχη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *