«Οι γονείς μου μου προκάλεσαν μεγάλη ζημιά, τους έκανα μήνυση»

«Οι γονείς μου μου προκάλεσαν μεγάλη ζημιά, τους έκανα μήνυση»

hftyutu

Για την μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος των γονέων της, προκειμένου να δικαιωθεί και να αποκατασταθεί το όνομα και η υπόληψη της μίλησε η ηθοποιός Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου.

«Οι γονείς μου, μου προκάλεσαν μια μεγάλη ζημιά πριν 2,5 χρόνια. Είχαμε πολύ συγκρουσιακή σχέση από τότε που έγινα 19 και τους είπα ότι θα γίνω ηθοποιός. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν άψογα. Ήμουν καλή μαθήτρια και ήμουν το ιδανικό παιδί για να μεγαλώνει μία οικογένεια. Εκεί άρχισαν οι συγκρούσεις γιατί πήγα κρυφά στην δραματική σχολή και έπρεπε να τους το πω. Τώρα είναι και οι δύο συνταξιούχοι και δεν έχουν καμία σχέση με το χώρο της τέχνης» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή «The 2night Show».

«Έκανα τις μηνύσεις για να προστατευτώ γιατί οι γονείς μου σε μια μεγάλη σύγκρουση που είχαμε πριν 2,5 χρόνια, όταν είχαμε φτάσει στο αμήν γιατί εγώ δεν ακολουθούσα το επάγγελμα που θέλανε, γιατί δεν είχαν τον σύντροφο που θέλανε και γιατί σε ένα πατριαρχικό σπίτι πήρα την πρωτοβουλία. Οι γονείς μου δεν ενέκριναν τον πρώην σύντροφό μου και αυτός ήταν ένας λόγος των δικών μας συγκρούσεων».

«Αποφάσισα ένα σαββατοκύριακο να φύγουμε με τη μητέρα μου και να αφιερώσουμε χρόνο η μία στην άλλη. Αυτό δεν ήταν εγκεκριμένο από την πατριαρχική οικογένεια. Για να επιβληθεί ήταν «κάνεις πλέον του κεφαλιού σου, εμείς θα δηλώσουμε ότι εσύ αυτή τη στιγμή είσαι επικίνδυνη”. Αυτό με δύο ένορκες καταθέσεις σε ένα βράδυ μπορεί να προκληθεί σύλληψη και εγκλεισμός σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Ο ξάδερφός μου που έδωσε ένορκη κατάθεση για τον εγκλεισμό μου σε ίδρυμα, έχει να με δει επτά χρόνια».

«Ήμουν στο αυτοκίνητο όταν με συνέλαβε η αστυνομία και στο ίδρυμα έμεινα περίπου δέκα μέρες. Κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού μου βρήκα μια πόρτα ανοικτή και βγήκα για να ενημερώσω που βρίσκομαι. Οι γονείς μου κατέθεσαν ψευδώς ότι έχω ιστορικό ψυχιατρικής νόσου και γι’ αυτό διώκονται για ψευδορκία», είπε μεταξύ άλλων η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η ηθοποιός μετά το 20:30:

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *