Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο

Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο

bjiogfj

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Άκης Σακελλαρίου. Ο ηθοποιός προσβλήθηκε από τη νόσο των Λεγεωνάριων και εισήχθη στις 27 Ιουλίου στην Εντατική Μονάδα του νοσοκομείου Σωτηρία. Για 10 ημέρες παρέμεινε διασωληνωμένος, ακολουθώντας ισχυρή αντιβιοτική αγωγή, στην οποία ο οργανισμός του αντέδρασε θετικά.

Τώρα, ο ηθοποιός αναρρώνει στο σπίτι του, όμως, κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο, μίλησε στην κάμερα του Alpha, για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, στέλνοντας το μήνυμά του στον κόσμο, που πρέπει να είναι προσεκτικός.

«Ένας πονοκέφαλος και ένας πυρετός ο οποίος δεν πέφτει, μπορεί να εξελιχθεί μοιραία. Δεν ήταν δυνατός ο πυρετός. Δεν πονούσε ασφυκτικά το κεφάλι μου», δήλωσε αρχικά ο Άκης Σακελλαρίου.

Και πρόσθεσε: «Έκανα το λάθος και πήρα αντιβίωση που δεν έπιασε. Εφόσον δεν έπιασε, ευτυχώς πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο. Άλλοι συνάνθρωποί μου πήγαν σε δεύτερη αντιβίωση και αυτό τους κόστισε! Σε εμένα ευτυχώς χτύπησε μόνο πνευμόνια και εγκέφαλο».

Ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Σωτηρία, τονίζοντας ότι η έγκαιρη παρέμβαση των γιατρών ήταν αυτή που έσωσε τη ζωή του. «Το πρώτο πράγμα που οφείλω να κάνω είναι να ευχαριστήσω το νοσοκομείο Σωτηρία. Είναι εξαιρετικό προσωπικό. Νομίζω ότι κινήθηκαν γρήγορα και σωστά και νομίζω ότι οφείλω την ανάνηψή μου στην κατάρτισή τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *