Καπουτζίδης για το Παρά Πέντε: Κάποιοι με πλήγωσαν

Καπουτζίδης για το Παρά Πέντε: Κάποιοι με πλήγωσαν

kapoutzidis.medium

Πληγωμένος νιώθει από ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στο Παρά Πέντε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Αυτή η παρέα του Παρά Πέντε που είχατε φτιάξει εσείς, υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνει ποτέ;» ήταν η ερώτηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου στην τηλεοπτική εκπομπή DOT.

«Είναι όμορφο και συγκινητικό να ξέρεις ότι έχεις κάνει καλό σε κάποιους ανθρώπους. Βασικά, το γράψιμο σαν διαδικασία είναι πολύ γενναιόδωρο, είναι πολύ δοτικό πράγμα. Γι’ αυτό λοιπόν, θέλω να γράφω και για ανθρώπους που να θέλει η καρδούλα μου να τους δώσει πράγματα» είπε.

Και πρόσθεσε:

«Αισθάνομαι ότι από κάποιους ανθρώπους έχω ακούσει πολλά ευχαριστώ και με συγκινεί πάρα πολύ αυτό το πράγμα και δεν χρειάστηκε καν να το πουν κάποιοι, το βλέπω στα μάτια τους και τους ευχαριστώ και εγώ. Και κάποιοι άλλοι άνθρωποι νιώθω ότι και ευχαριστώ δεν είπαν και με πλήγωσαν και με στεναχώρησαν. Μου κόστισε πολύ! Το κουβαλάω μέσα μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Δεν θα το συγχωρήσω και ποτέ.

Όταν ένας άνθρωπος σε δύσκολη στιγμή σου δεν είναι εκεί, τι να το κάνεις αν σε 10 χρόνια έρθει και σου πει “ξέρεις, τώρα μπορώ να είμαι δίπλα σου”. Ε, καλά, τώρα έχω βρει άλλους να είναι δίπλα μου. Σε κάποιους ανθρώπους νιώθω ότι έδωσα πάρα πολλά, νιώθω ότι άλλαξε και όλη τους η ζωή. Για κάποιους μπορώ να το πω».

«Καλεσμένος θα πήγαινες στο Sunday Live; Είσαι άνθρωπος που μπορεί να σε καλέσουν» ρώτησαν το γνωστό παρουσιαστή.

«Όχι, δεν θα πήγαινα! Δεν θα πήγαινα για δικούς μου προσωπικούς λόγους» είπε.

Δείτε το βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *