Από τις 27 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου 2018, το Hyatt Regency Thessaloniki ταξιδεύει στην Άπω Ανατολή.

Όπως σε κάθε brunch, μας αρέσει η αυθεντικότητα έτσι και σε αυτό θα είναι κοντά μας ο βραβευμένος Executive chef Jacky Yu από το Andaz Xintiandi Shanghai.

Οι προτάσεις για a la carte μενού θα είναι διαθέσιμες στο εστιατόριο Αμβροσία από τις 27 Φεβρουαρίου και η κορύφωση του γευστικού ταξιδιού θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου με το Sunday Brunch το οποίο θα απογειώσει τη γευστική σας εμπειρία.

Πιάστε λοιπόν τα τσόπστικ και απολαύστε: τηγανητό ρύζι, νούντλς, ντιμ σούμ με γαρίδα, κοτόπουλο ή λαχανικά και κινέζικες τηγανίτες. Τώρα ξέρετε πού θα φιλοξενήσετε τους φίλους ή τους συνεργάτες σας από την Κίνα για να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους!

Hyatt Regency ThessalonikiΞενοδοχείο Andaz Xintiandi Shanghai

A la Carte Μενού

Ορεκτικά

  • Κινέζικο γιαμ με σάλτσα βατόμουρου
  • Φρυγανισμένο φιλέτο κυπρίνου με  γλυκόξινη σάλτσα
  • Κολοκυθάκια με όστρακα και  λάδι κρεμμυδιού
  • Μοσχαρίσιο κοκκινιστό κρέας με σόγια
  • Φασόλια χιονιού, μανιτάρια, λάδι κρεμμυδιού

Κυρίως Πιάτο

  • Γαρίδες με πικάντικη ζύμη ρυζιού
  • Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα μαύρου πιπεριού
  • Τηγανητό ρύζι με θαλασσινά, αυγό και κρεμμυδάκι

Κινέζικα επιδόρπια

  • Κέικ ρυζιού, με άνθη από Osmanthus
  • Ρύζι ατμού, καρύδια και κόκκινη πάστα φασολιών
  • Καρύδα με ζελέ κόκκινου φασολιού

Hyatt Regency ThessalonikiΟ βραβευμένος Executive chef Jacky Yu

Η τιμή του είναι 42 ευρώ ανά άτομο

Πολιτική παιδιών:

  • 0-6 ετών χωρίς χρέωση
  • 6-12 ετών 50% έκπτωση

Ώρες: 13.30-17.00

Για περισσότερες πληροφορίες-κρατήσεις καλέστε στο 2310 401295.

Email: [email protected]@hyatt.com

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *