Κώστας Χατζής: To όνειρό μου ήταν να γεμίσω την Ευρώπη με γύφτους

Κώστας Χατζής: To όνειρό μου ήταν να γεμίσω την Ευρώπη με γύφτους

6254 KOSTAS XATZIS 512018

Για τα παιδιά του και τις δύο γυναίκες που παντρεύτηκε, μία Γερμανίδα και μία Γαλλίδα, μίλησε ο Κώστας Χατζής με δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στη 15χρονη κόρη του, που θέλει να ακολουθήσει τα επαγγελματικά του βήματα, λέγοντας ότι «αφού είναι γυφτοπούλα, τι περιμένεις; Τη βλέπεις να περπατά και νομίζεις ότι χορεύει».

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους δύο γάμους που έκανε: «Η γυναίκα μου η πρώτη ήταν Γερμανίδα έφυγε από τη ζωή και ξαναπαντρεύτηκα. Η Αντωνία, η γυναίκα μου τώρα, είναι Γαλλίδα, γιατί το όνειρό μου ήταν να γεμίσω την Ευρώπη με γύφτους», επισήμανε με σαρκαστικό τρόπο, για να συμπληρώσει ότι «τα παιδιά μου έχουν γερμανική και γαλλική υπηκοότητα».

Επίσης, ο Κώστας Χατζής θυμήθηκε τα νιάτα του, όταν «δικάστηκα για πολιτική θέση. Και τότε ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Αν ήθελες να είσαι υπάλληλος, ακόμη και για να μαζεύεις σκουπίδια, θα έπρεπε να έχεις ένα χαρτί κοινωνικών φρονημάτων. Τότε έκλειναν όλες οι πόρτες. Δεν είναι ότι πήρα την κιθάρα και άρχισα έτσι. Ήρθα εδώ και πείνασα. Έτρωγα τη μια ημέρα και μετά ξανά από τρεις ημέρες, έξι, οκτώ… Κοιμήθηκα σε πεζοδρόμια και παγκάκια».

«Εγώ δεν θα μπορούσα να κρύψω τις ρίζες μου, γιατί θα ήταν σαν να πήγαινα εναντίον του δημιουργού», είπε για το γεγονός ότι δεν έκρυψε ποτέ πως ήταν Ρομά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *