«Μία από της δύο ξανθιές της Φίνος Φιλμ δεν με ήθελε στην εταιρεία»

«Μία από της δύο ξανθιές της Φίνος Φιλμ δεν με ήθελε στην εταιρεία»

rewerwrwzfghhh

Πριν από λίγα χρόνια έμαθε πως ο λόγος για τον οποίο δεν συνέχισε τη συνεργασία της με τη Φίνος Φιλμ ήταν το βέτο που άσκησε μια από τις δύο μεγάλες ξανθιές πρωταγωνίστριές του.

Ο λόγος για την Μάρω Κοντού που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Dot.» και μίλησε για την τυχαία συνάντηση που είχε πριν από μερικά χρόνια με γνωστό σκηνοθέτη της Φίνος Φιλμ, ο οποίος δεν ζει σήμερα, και την κουβέντα που κάνανε για τις ταινίες.

«Του λέω: “Μου κάνει εντύπωση, έκανα τρεις ταινίες στη Φίνος Φιλμ και μετά δεν μου ξαναείπαν τίποτα”. “Ε, λοιπόν τώρα μπορώ να σου το πω, μία από τις δύο ξανθιές της Φίνος Φιλμ, είπε “Ή αυτή ή εγώ” και ευτυχώς που συνέβη αυτό, γιατί νομίζω ότι έχω κάνει ωραιότερες ταινίες με την εταιρία Καραγιάννης – Καρατζόπουλος και σαν ελεύθερη με άλλες παραγωγές».

Όταν ρωτήθηκε ποια από τις δύο, την Αλίκη Βουγιουκλάκη ή την Ζωή Λάσκαρη, υποψιάστηκε η Μάρω Κοντού απάντησε:

«Δεν υποψιάστηκα καμία. Αυτό συνέβη μετά την “Μια Ιταλίδα στην Κυψέλη” που είχε σπάσει τα ταμία. Θυμάμαι τον Φίνο που είπε: “Φάγαμε και τα εισιτήρια της Λόρεν”. Δεν μπορώ να καταλήξω ποια από τις δύο ξανθιές ήταν. Αυτό το έμαθα πριν από 8-9 χρόνια. Ποτέ δεν υποψιαζόμουν τίποτα. Δεν ήθελα; Δεν μπορούσα; Δεν ξέρω. Χθες το βράδυ σκεφτόμουν ότι τα πράγματα δεν τα κυνήγησα εγώ, τα πράγματα ήρθαν πάνω μου. Σε όλη μου τη ζωή, όλα έρχονται σε εμένα», ανέφερε η ηθοποιός Μάρω Κοντού.

Δείτε το βίντεο:

Η ηθοποιός στην ιδια συνέντευξη εξήγησε ότι στα 80 και κάτι δεν θέλει κάποιον σύντροφο στη ζωή της και χαίρεται που ό,τι ώρα θέλει μπορεί να φτιάξει βαλίτσες και να φύγει με τις φίλες της. Όπως εξομολογήθηκε έχει σκεφτεί και το φινάλε της σε αυτή τη ζωή.

«Είμαι χορτασμένη, τα έχω ζήσει όλα και περιμένω το φινάλε μου το οποίο έχω ονειρευτεί. Θέλω σε ένα με δύο χρόνια να σταματήσω το θέατρο και να ξεκινήσω τα ταξίδια, Παρίσι, Λονδίνο στην Αμερική που δεν έχω πάει ποτέ. Αυτό το φινάλε ονειρεύομαι, ότι θα ταξιδέψω παντού και θα έχω λεφτά να ξοδεύω, ονειρεύομαι γιατί δεν έχω φράγκο αλλά κάτι μπορεί να γίνει. Όταν θα γυρίσω πολύ κουρασμένη από τα ταξίδια και πέσω στο κρεβάτι θα συμβεί κάτι και θα φύγω, θα πάω σε άλλο πλανήτη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.