Νοσηλεία στο σπίτι και νοσηλεία υπέρβαρων ασθενων

Νοσηλεία στο σπίτι και νοσηλεία υπέρβαρων ασθενων

NOSHLEIA-STO-SPITI-7

Νοσηλεία στο σπίτι και νοσηλεία υπέρβαρων ασθενών

Αν θέλεις να κάνεις ένα δώρο σε έναν άνθρωπο της οικογένειάς σου που πάσχει από χρόνια προβλήματα υγείας το καλύτερος που μπορείς να του προσφέρεις είναι η επιστροφή του στο σπίτι. Η κατ’οίκον νοσηλεία είναι ο ιδανικότερος τρόπος να περιποιηθείς κάποιον χωρίς να τον αναγκάζεις να ζει καθημερινά στο περιβάλλον ενός νοσοκομείου ή μιας κλινικής.

Εάν και εφόσον λοιπόν η κατάσταση της υγείας του διατηρεί μια σταθερή πορεία χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθείται από κάποιον ειδικό γιατρό σε καθημερινή βάση η επιστροφή στον οικείο χώρο του σπιτιού και της οικογένειάς του είναι η καλύτερη θεραπεία που θα μπορούσε να συνταγογραφήσει κάποιος.

Για να μπορέσει όμως ο ασθενής αυτός να επιστρέψει στο χώρο του σπιτιού χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα είναι αναγκαίο να προβούμε σε μια διαρρύθμιση έτσι ώστε να μην υπάρχουν αντικείμενα ή σημεία που θα αποτελούν εμπόδια γι αυτόν.

Η νοσηλεία στο σπίτι είναι εξαιρετικά δύσκολη και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και ειδικά για εκείνα τα μέλη που θα αναλάβουν τη φροντίδα αλλά και την περιποίηση του ασθενούς. Για να διεκολύνεται την καθημερινότητα τόσο του ασθενή όσο και τη δική σας είναι αναγκαίο να φροντίσετε να προμηθευτείτε κάποιον εξειδικευμένο για την περίπτωση  ιατρικό εξοπλισμό.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι θα χρειαστεί να έχετε:

1.  Ηλεκτρικοί γερανοί για τη νοσηλεία στο σπίτι

Στην περίπτωση που στο σπίτι έχουμε να φροντίσουμε έναν ασθενή με σοβαρά κινητικά προβλήματα τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Αυτός ο ασθενής αποτελεί μια δύσκολη περίπτωση νοσηλείας ακόμη και για μυικά ενδυναμωμένους ανθρώπους.

Το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο αν έχουμε να κάνουμε με έναν ασθενεί που διαθέτει πολλά παραπάνω κιλά από το φυσιολογικό.

Η εταιρεία ειδών κατ’ οίκον νοσηλείας Τσαγιαννίδης Ορθοπεδικά- Ιατρικά μπορεί να σας προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία έτσι ώστε να μπορέσετε να διαχειριστείτε με ευκολία και τις δυο περιπτώσεις ασθενών.

2. Επιπλέον βοηθήματα για τη νοσηλεία στο σπίτι

Η νοσηλεία στο σπίτι απαιτεί επίσης και εργαλεία τα οποία θα μας βοηθήσουν και στην εξυπηρέτηση επιπλέον καθημερινών αναγκών ενός ασθενή όπως είναι το μπάνιο και η καθαριότητά του αλλά και οι βόλτες του μέσα στο σπίτι.

Δείτε ακόμη περισσότερα ιατρικά είδη: 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *