Ο Άκης Πετρετζίκης μπήκε στο βιβλίο Γκίνες

Ο Άκης Πετρετζίκης μπήκε στο βιβλίο Γκίνες

Τον Άκη Πετρετζίκη τον γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο MasterChef, που προβλήθηκε από τη συχνότητα του Mega, όπου και αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής. Έκτοτε, η καριέρα του ως σεφ γνώρισε μεγάλη επιτυχία και σήμερα, είναι ένας από τους επιτυχημένους του χώρου.

Τώρα, ήρθε η ώρα για τον πρώτο Έλληνα MasterChef να γνωρίσει ακόμη μία μεγάλη διάκριση και να δει τον εαυτό του στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Κι αυτό διότι με την ομάδα του κατάφεραν να σπάσουν ένα παγκόσμιο ρεκόρ, ετοιμάζοντας 3.378 hamburgers με 9 στρώσεις σε μόλις μια ώρα. Το event έλαβε χώρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Θεσσαλονίκη με τη συγκίνηση του Πετρετζίκη να είναι διπλή.

Μάλιστα, έκανε σχετική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο από το event.

«Όχι 1, όχι 2, αλλά… 3.378 hamburgers με 9 στρώσεις, 12 άτομα.. χρειάστηκαν για να σπάσουμε σε 1 ώρα ένα Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness», έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης στη μία ανάρτηση.

akis3 1

Στη δεύτερη σχολίασε: Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματα πίσω από αυτές τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για αυτή τη φανταστική βραδιά στην πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη! Καταρρίψαμε ένα παγκόσμιο ρεκόρ μαζί με την απίθανη ομάδα μου και τη στήριξή σας!».

akis7

akis2 1

akis5

akis6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.