Ο Τραμπ άφησε την Μελάνια να βρέχεται για χάρη των δημοσιογράφων

Ο Τραμπ άφησε την Μελάνια να βρέχεται για χάρη των δημοσιογράφων

Άλλη μια μοναδικά άβολη στιγμή για τη σύζυγό του Μελάνια χάρισε το απόγευμα της Τετάρτης ο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς αρχικά την άφησε να βρέχεται για να μιλήσει στους δημοσιογράφους και στη συνέχεια κράτησε την ομπρέλα με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύεται μόνο αυτός.

Την Τζόρτζια και τη Φλόριντα επισκέφθηκαν ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια προκειμένου να βρίσκονται κοντά στους πληγέντες από τον φονικό κυκλώνα Μάικλ.

AP 18288496864219 1

Ωστόσο για ακόμα μία φορά το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ κατάφερε να δώσει το… λαβράκι του στους δημοσιογράφους.

Το «επεισόδιο» συνέβη κατά την αναχώρηση του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ για τις πληγείσες περιοχές. Όπως φαίνονται στα πλάνα ο Τραμπ να κρατάει μια ομπρέλα ενώ περιμένει τη Μελάνια. Όταν, όμως, οι δημοσιογράφοι τον ρωτάνε κάτι, ο Τραμπ παρατάει, χωρίς κανένα ενδοιασμό παρατάει σύξυλη τη σύζυγό του προκειμένου να πλησιάσει τα μικρόφωνα και να σχολιάσει ότι η πρώτη κυρία των ΗΠΑ «έκανε πολύ καλή δουλειά στην τηλεόραση, εννοώντας στη συνέντευξή της στο ABC) αλλά κι εγώ δεν τα πήγα άσχημα (σ.σ. στη συνέντευξή του στο CBS), όμως εκείνη ήταν καταπληκτική».

Και οι κακοί τρόποι του Ντόναλντ Τραμπ δεν σταματούν εδώ. Όταν το ζευγάρι άρχισε να περπατάει στο γκαζόν με προορισμό το ελικόπτερο που θα τους μετέφερε στον προορισμό τους, ο Τραμπ για αρκετά δευτερόλεπτα κράτησε την ομπρέλα με το δεξί του χέρι, αν και η Μελάνια ήταν στα αριστερά του, με αποτέλεσμα αυτή να εξακολουθήσει να βρέχεται.

AP 18288498631717 1 1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.