Πώς θα ξεβουλώσετε τη μπανιέρα σας;

Πώς θα ξεβουλώσετε τη μπανιέρα σας;

ksebouloma-mpanieras

Πώς θα ξεβουλώσετε τη μπανιέρα σας;

Σίγουρα σε όλες τις μπανιέρες, αργά ή γρήγορα, θα έχει συμβεί να μην φεύγει το νερό έτσι όπως πρέπει από τις σωληνώσεις. Μια βουλωμένη μπανιέρα είναι ένα από τα πιο συχνά φαινόμενα σε ένα σπίτι και πρέπει αμέσως να τραβήξει την προσοχή μας για να μην επιδεινωθεί το πρόβλημα.

Τρίχες συνήθως σε συνδυασμό με τα σαμπουάν και τα υπολείμματα σαπουνιών δημιουργούν μια μάζα με αποτέλεσμα να φράξουν οι σωληνώσεις και αυτό εμποδίζει το νερό να φεύγει όπως πρέπει για την αποχέτευση. Πάμε να δούμε πως θα αποφράξετε  λοιπόν την μπανιέρα σας σε περίπτωση που βουλώσει.

Ρίξτε βραστό νερό για να ξεβουλώσετε τη μπανιέρα σας

Ρίξτε βραστό νερό ένα με δύο λίτρα είναι αρκετά, με προσοχή όμως μην υπάρξουν εγκαύματα στα χέρια σας. Απομακρυνθείτε και αφήστε το μισή ώρα να δράσει. Το καυτό νερό είναι ο πιο συχνός και διαδεδομένος τρόπος για να αποφράξουμε τις σωληνώσεις και ταυτόχρονα είναι και ανέξοδος. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτόν τρόπο μία φορά τον μήνα προληπτικά.

Για να ξεβουλώσετε τη μπανιέρα ρίξτε μαγειρική σόδα με ξύδι

Ρίξτε σόδα στα σιφόνια και ζεστάνετε ξύδι για να το ρίξετε και αυτό μέσα στο σιφόνι. Προσοχή στις αναθυμιάσεις, γιατί η σόδα ξέρουμε πως προκαλεί αφρό οπουδήποτε κι αν χρησιμοποιηθεί. Καλύτερα θα ήταν να κλείσετε την τάπα της μπανιέρας και στη συνέχεια να αφήσετε το καυτό ξύδι με τη σόδα να δράσουν όπως πρέπει.

Αν δεν ξεβουλώνει η μπανιέρα επιλέξτε μια εταιρεία απόφραξης

Αν ακολουθήσατε αυτές τις δύο μεθόδους και η μπανιέρα σας εξακολουθεί να έχει το ίδιο πρόβλημα, τότε μπορείτε να επιλέξετε εταιρεία αποφράξεων. Η Αποφράξεις Αθήνα πραγματοποιεί συχνά αποφράξεις σε μπανιέρες, απολυμάνσεις και κάθε είδους απόφραξη σε σιφόνια και νιπτήρες αλλά και ξεβούλωμα τουαλέτας, οπότε ξέρουν πολύ καλά πως θα λύσουν το πρόβλημα με τη δική σας μπανιέρα.

Αν τα νερά από την μπανιέρα σας μυρίζουν άσχημα και αργούν πολύ να φύγουν από την μπανιέρα τότε καταλαβαίνετε και εσείς πως πρέπει να απευθυνθείτε στους ειδικούς. Σε όποια περιοχή της Αθήνας κι αν βρίσκεστε, η εταιρεία αποφράξεων σας εξυπηρετεί άμεσα και γρήγορα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Δείτε περισσότερα για αποφράξεις:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *