Πρώην παίκτης του Nomads για Αποστολία Ζώη: Ένιωσα μία απέχθεια

Πρώην παίκτης του Nomads για Αποστολία Ζώη: Ένιωσα μία απέχθεια

rgregyh

Σχεδόν δύο χρόνια έχουν περάσει από το τέλος του πρώτου Nomads και ο Γιώργος Κατσινόπουλος, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show». Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού, που είχε γίνει αχώριστος με τον Γιώργο Μαυρίδη και το Νίκο Αναδιώτη, ενώ είχε έρθει σε κόντρα με την Αποστολία Ζώη, η οποία αναδείχθηκε και νικήτρια του ριάλιτι, μίλησε για την εποχή εκείνη και τη σχέση του με την τραγουδίστρια. Μάλιστα, δε δίστασε να πει πως ένιωσε για εκείνη μία απέχθεια, ενώ όταν βρέθηκαν σε κοινή παρέα, ο ίδιος σηκώθηκε κι έφυγε.

«Εγώ, μετά από ενάμιση χρόνο, τα άτομα που είχα αποφασίσει να μιλάω και τους είχα κρατήσει δίπλα μου, συνεχίζω και τους κρατάω δίπλα μου. Τα άτομα που δεν είχα αποφασίσει να μιλάω, δεν ξαναμίλησα ποτέ. Σε ένα πάρτι με την Αποστολία δεν μίλησα. Δεν ξέρω καν αν με είδε, αλλά ήμασταν σε μια κοινή παρέα και σηκώθηκα κι έφυγα. Δεν νομίζω ότι και η ίδια θα ζήταγε μια δεύτερη ευκαιρία. Οι γνωριμίες οι σωστές γίνονται κάτω από κακές συνθήκες, όσες γνωριμίες έχω κάνει κάτω από καλές συνθήκες, δεν έχουν κρατήσει», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε για την τραγουδίστρια: «Οπότε όταν φτάνεις σε όρια και απογυμνώνεται ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου, χωρίς να λέω απαραίτητα ότι είναι κακός χαρακτήρας, λέω ότι δεν μου κάνει, μην παρεξηγηθώ. Απλά δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας και οι χαρακτήρες μας και η λογική μας. Και φτάσαμε σε ένα σημείο που μέσα μου ένιωσα πάρα πολύ άσχημα, άδικα και μια απέχθεια. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσω αυτό το πράγμα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *