Σαπούνι από γάλα Γαϊδούρας. Τα δέκα μεγαλύτερα οφέλη για την ομορφιά σου!

Σαπούνι από γάλα Γαϊδούρας. Τα δέκα μεγαλύτερα οφέλη για την ομορφιά σου!

gala-gaidras-ofeli

Σαπούνι από γάλα Γαϊδούρας. Τα δέκα μεγαλύτερα oφέλη για την ομορφιά σου!

Η διασημότητα – δημοτικότητα  και η ζήτηση φυσικών προϊόντων ομορφιάς και φυσικά τα χειροποίητα σαπούνια όλο και ανεβαίνει περισσότερο. Ειδικά εκείνων που προσφέρουν θεραπευτικές ή καλλυντικές ιδιότητες όπως είναι το σαπούνι με γάλα γαϊδάρας.

Τι είναι και πως φτιάχνεται το φυσικό σαπούνι με γάλα γαϊδάρας;

Το φυσικό σαπούνι με γάλα γαϊδάρας είναι το χειροποίητο φυσικό σαπούνι. Το φυσικό χειροποίητο σαπούνι από γάλα γαϊδούρας είναι φτιαγμένο από μείγμα ελαίων και άλλων φυσικών προϊόντων, όπως είναι το ελαιόλαδο, το καρυδέλαιο, το φυνικέλαιο, το καστορέλαιο, το γάλα γαϊδούρας και διοξείδιο του νατρίου.

Το καθένα από τα παραπάνω συστατικά προσδίδει τις ιδιότητές του στο τελικό προϊόν που είναι το σαπούνι. Κατά την διάρκεια της μείξης αυτών των συστατικών λαμβάνει χώρα μία χημική αντίδραση και το αποτέλεσμα αυτής της χημικής αντίδρασης,  που ονομάζεται σαπουνοποίηση, είναι ένας συνδυασμός  σαπουνιού με φυσική γλυκερίνη.

Η φυσική γλυκερίνη, όπως είναι γνωστό, είναι αυτή που κρατά την επιδερμίδα μας φρέσκια και ενυδατωμένη. Χρησιμοποιώντας  παραδείγματος χάριν λάδι ελιάς στο τελικό προϊόν παραμένουν συστατικά ελαιολάδου, χρησιμοποιώντας  καρυδέλαιο στο τελικό προϊόν παραμένουν συστατικά από το καρυδέλαιο.

Προσθέτοντας άλλα φυσικά υλικά όπως καφέ ή δημητριακά βρώμης μπορείς να φτιάξεις σαπούνι για απολέπιση. Προσθέτοντας φυσικό λάδι λεβάντας μπορείς να προσδώσεις στο τελικό προϊόν άρωμα λεβάντας. Και ούτω καθεξής.

Ποια είναι όμως η διαφορά μεταξύ των φυσικών χειροποίητων σαπουνιών και των κοινών σαπουνιών που κυκλοφορούν στην αγορά;

Κατά την παρασκευή των κοινών σαπουνιών της αγοράς παράγεται επίσης γλυκερίνη. Όμως οι παραγωγοί αυτών των σαπουνιών αφαιρούν την γλυκερίνη για να την χρησιμοποιήσουν στην παρασκευή ακριβότερων καλλυντικών και που κατά την παρασκευή των οποίων δεν παράγεται γλυκερίνη.

Για να καλύψουν το κενό της φυσικής γλυκερίνης στο σαπούνι προσθέτουν διάφορα φθηνά χημικά προϊόντα. Τα οποία πλησιάζουν τις ιδιότητες της γλυκερίνης αλλά τα οποία δεν παύουν να είναι χημικά με ότι αυτό συνεπάγεται για το δέρμα μας και το σώμα μας.

Εσείς θα τα βάζατε αυτά τα χημικά στο δέρμα σας και στο σώμα σας; Εγώ όχι!

Γι αυτό χρησιμοποιώ καθημερινά και το ίδιο συνιστώ και σε σας, φυσικά χειροποίητα σαπούνια με γάλα γαϊδούρας.

Ποια είναι τα δέκα μεγαλύτερα οφέλη του σαπουνιού από γάλα γαϊδάρας που το κάνουν περιζήτητο στην αγορά;

Πολλοί άνθρωποι που υποφέρουν από την ευαίσθητη επιδερμίδα τους κατανοούν πως πολλά από τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος και της ομορφιάς στην αγορά, όχι μόνο δεν τους καταπραΰνουν τα συμπτώματα αλλά τα χειροτερεύουν κιόλας.

Γι’ αυτό όλο και πιο πολλοί στρέφονται στην χρήση φυσικών προϊόντων περιποίησης του δέρματος και της ομορφιάς τους.Το σαπούνι από γάλα γαϊδούρας είναι ένα από τα φυσικά προϊόντα στα οποία οι άνθρωποι στρέφονται όλο και περισσότερο.

Τι είναι αυτό που κάνει την ζήτηση από τα σαπούνια με γάλα γαϊδούρας να αυξάνεται συνέχειά;

Ίσως επίσης αναρωτηθείτε: Γιατί να βάλω κάτι στο σώμα μου που προέρχεται από γάλα γαϊδούρας; Το σαπούνι με γάλα γαϊδάρας είναι γνωστό από τα αρχαία χρόνια, όταν η Κλεοπάτρα η Βασίλισσα της Αιγύπτου το χρησιμοποιούσε καθημερινά για να διατηρεί φρέσκια την επιδερμίδα της και την ομορφιά της.

Το σαπούνι από γάλα γαϊδάρας έχει περίφημες καλλυντικές ιδιότητες!

Ποια είναι τα δέκα μεγαλύτερα οφέλη από το σαπούνι με γάλα γαϊδάρας για την επιδερμίδα και το σώμα μας

1. Το φυσικό σαπούνι από γάλα γαϊδούρας είναι πολύ πιο υποαλλεργικό σε σχέση με τα κοινά συνθετικά σαπούνια της αγοράς.

2. Το φυσικό σαπούνι από γάλα γαϊδούρας μπορεί να καταπραΰνει τις φλεγμονές του δέρματος και μαλακώνει το ξηρό δέμα καθώς επίσης και το κατεστραμμένο δέρμα.

3. Το φυσικό σαπούνι από γάλα γαϊδούρας μπορεί να εξαλείψει ή να μειώσει τις ρυτίδες του δέρματος. Και έτσι να εξαλείψει ή να μειώσει τα σημάδια του γήρατος.

4. Το φυσικό σαπούνι από γάλα γαϊδούρας αποτελείται από μαλακτικά και τριγλυκερίδια και δρα σαν φυσικός ενυδατιστής της επιδερμίδας.

5. Το φυσικό σαπούνι από γάλα γαϊδούρας περιέχει Αλφα-υδρόξυδεια οξέα που μαλακώνουν το δέρμα διασπώντας την κόλλα που συγκρατεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος μαζί.

6. Το φυσικό σαπούνι από γάλα γαϊδούρας περιέχει απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες όπως η βιταμίνη C, B1, B6, B12 και E που δρουν σαν αντιξειδιοτικά για την επιδερμίδα και το σώμα μας.

7. Το φυσικό σαπούνι από γάλα γαϊδούρας δεν περιέχει χημικά που καταστρέφουν την επιδερμίδα μας. Παρά μόνο φυσικά προϊόντα όπως είναι το ελαιόλαδο, το φυνικέλαιο, το καστορέλαιο και το καρυδέλαιο. Που και αυτά με τις ιδιότητες που έχει το καθένα βοηθούν την επιδερμίδα μας να παραμένει φρέσκια και ενυδατωμένη.

8. Έχει διαπιστωθεί πως το φυσικό σαπούνι από γάλα γαϊδούρας βοηθάει στην θεραπεία ή την μείωση των συμπτωμάτων της ακμής και της ψωρίασης.

9. Το φυσικό σαπούνι από γάλα γαϊδούρας έχει PH ίδιο με αυτό του δέρματος του ανθρώπου. Αυτό βοηθάει στο να προστατεύει το δέρμα μας από βακτήρια και χημικά.

10. Έχει διαπιστωθεί πως το φυσικό σαπούνι από γάλα γαϊδούρας βοηθάει στην θεραπεία ή την μείωση των συμπτωμάτων του εκζέματος της επιδερμίδας.

Δείτε περισσότερα για το φυσικό χειροποίητο σαπούνι από γάλα γαϊδάρας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *