Σταρόβας για Ευθύμη Ζησάκη: Πότε τελειώνει αυτό με τους δαίμονες;

Σταρόβας για Ευθύμη Ζησάκη: Πότε τελειώνει αυτό με τους δαίμονες;

gfdgfdg

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Ευθύμη Ζησάκη και την απομάκρυνσή του από τη θεατρική παράσταση Toc Toc, μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας στο «The 2Night Show» όπου ήταν καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης. Μεταξύ άλλων, εξήγησε γιατί πήρε το μέρος του Κώστα Σπυρόπουλου στο θέμα που προέκυψε, πώς είδε τη «συγνώμη» του Ζησάκη που ζήτησε στο «The 2Night Show», σχολίασε τη δήλωση του νεαρού ηθοποιού για τους προσωπικούς του δαίμονες, ενώ αποκάλυψε πώς είναι η σχέση τους, αφού πλέον συνεργάζονται στο Your Face Sounds Familiar.

Για το θέμα με την παράσταση: «Η μόνη μου διαφωνία ήταν ότι πήγε να βγει ότι τον “έριξε” ο Σπυρόπουλος, δηλαδή τον “πούλησε”, κάτι τέτοια δήλωσε. Δεν ήταν ακριβές αυτό. Δικαιολογώ κάποιον που έχει “δαίμονες”, ξέρεις ότι δεν είμαι κανένα καθίκι να πω με το παραμικρό “φεύγεις”. Και ο Κώστας το ίδιο», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Πότε, όμως, τελειώνει αυτό με τους δαίμονες; Όταν κινδυνεύει μια δουλειά να τιναχτεί στον αέρα δέκα μέρες πριν την πρεμιέρα κι έχεις κάνει το ένα τρίτο της δουλειάς που θα έπρεπε, ενώ πρέπει να κάνουμε επαναλήψεις και γενικές;. Ο Σπυρόπουλος του έδωσε πολλές ευκαιρίες. Εγώ θα μπορούσα να γίνω θυσία για κάποιον που του έτυχε κάτι αναπάντεχο και βρέθηκε σε μια δύσκολη θέση από αδυναμία του και όχι από επιλογή του. Όταν όμως είναι από δική σου επιλογή, όταν υπάρχουν άλλοι ηθοποιοί που φυτοζωούν, που θα παρακαλούσαν να έχουν το ένα εκατοστό από αυτά που έχει δώσει ο Θεός και η ζωή στον Ζησάκη και αυτός τα ρίχνει έτσι για δικούς του λόγους. Δεν είναι ένας άνθρωπος για λύπηση. Είναι ένα παιδί με ταλέντο με ένστικτο, κούκλος…».

Όσο για την εμφάνιση του Ζησάκη στην ίδια εκπομπή, πριν λίγες ημέρες, είπε ότι δεν κατάλαβε και πολλά από τον ηθοποιό και πως ήταν λίγο μπερδεμένο, συμπληρώνοντας όμως ότι «μπράβο του που ζήτησε συγνώμη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *