Τι είπε η Σόφη Πασχάλη για την συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ

Τι είπε η Σόφη Πασχάλη για την συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Τατουάζ

pa

Για την απόφαση της να μπει στο Survivor, τη διένεξη που υπήρχε μέσα στο παιχνίδι, αλλά και την πορεία που ακολούθησε βγαίνοντας από αυτό μίλησε η Σόφη Πασχάλη εκπομπή Splash ενώ αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο «Τατουάζ».

«Θα σου φανεί αστείο, αλλά μιλάω με σημάδια, βλέπω σημάδια και ακούω σημάδια, εκείνη την περίοδο ήθελα κάτι. Ήρθε η πρόταση του Survivor. Μου φάνηκε οιωνός. Αμφιταλαντευόμουν στην αρχή και σκεφτόμουν ότι 5 μήνες θα πρέπει να αφήσω τη δουλειά μου. Τελικά το έκανα».

Όσο για τις διαφωνίες μέσα στο ριάλιτι είπε: «Είναι δυνατόν έναν άνθρωπος όταν ζει σε ένα χώρο με άλλους ανθρώπους να μην υπάρχουν διαφωνίες; Αν μη τι άλλο, όταν είσαι σε ένα χώρο που συζείς στην ουσία, θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες. προσωπικά εγώ επειδή δεν είμαι άνθρωπος που διατηρώ τις διαφωνίες, εάν είχα μείνει μέσα θα είχαν λυθεί οι διαφωνίες, αλλά έφυγα πάνω στη διαφωνία, πάνω σε κάτι. Περασμένα ξεχασμένα, έχουν τελειώσει αυτά κι έχουμε προχωρήσει τη ζωή μας».

«Μετά από τόση προβολή, η δική μου άποψη, ήταν να μείνω εκτός τηλεόρασης. Έβγαλα το βιβλίο μου, έβγαλα τα κοσμήματα μου, έβγαλα μια σειρά μαγιό, έκανα αυτά τα οποία ήθελα. Εμένα δεν μου άρεσε σε αυτή τη φάση να κάνω τηλεόραση», είπε η Σόφη Πασχάλη, η οποία σχολίασε και τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στην σειρά του Alpha Τατουάζ, λέγοντας:

«Τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο Τατουάζ τον έχω δει και νομίζω τα πάει εξαιρετικά. Είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Έχει πολύ πείσμα. Δεν περίμενα ότι δεν θα τα καταφέρει. Ήμουν σίγουρη ότι θα τα καταφέρει, γιατί ό,τι κάνει, το κάνει με πάθος, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μην πετύχει. Αν το έβαζε σκοπό θα το έκανε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.