Τι πρέπει να γνωρίζετε για την εύρεση εργολάβου για ανακαίνιση

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την εύρεση εργολάβου για ανακαίνιση

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την εύρεση εργολάβου για ανακαίνιση

Αποφασίσατε λοιπόν να ανακαινίσετε το σπίτι σας και πρέπει να ξέρετε πώς να βρείτε έναν αξιόπιστο εργολάβο στην περιοχή σας; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε για την εύρεση εργολάβου για ανακαίνιση σύμφωνα με τη Montclair Painting, εταιρεία που δραστηριοποιείται για πάνω από 25 χρόνια στις ανακαινίσεις σπιτιών, το βάψιμο και τη στέγαση στο New Jersey, από Έλληνες ομογενείς, από την έναρξη της έρευνάς σας έως την πληρωμή υπηρεσιών.

Φροντίστε να ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες για να βρείτε έναν αξιόπιστο εργολάβο που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Γνωρίζουμε ότι η αναζήτηση ενός εργολάβου μπορεί να είναι αγχωτική,  οπότε ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε μαζί με τους Montclair Painters ώστε να μείνετε ενημερωμένοι.

 

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την εύρεση εργολάβου για ανακαίνιση με τη Montclair Painting

Να ξέρετε από την αρχή τι θέλετε

Όπως τα περισσότερα πράγματα, ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε έναν καλό εργολάβο ξεκινά με την προετοιμασία, οπότε βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι θέλετε πριν επικοινωνήσετε με τυχόν πιθανούς εργολάβους. Ποια φωτιστικά θέλετε; Η τοποθέτηση των απαντήσεών σας σε χαρτί πριν μιλήσετε με έναν εργολάβο θα σας βοηθήσει να κοινοποιήσετε τις ιδέες και τις επιθυμίες σας αργότερα.

 

Εκπονήστε ένα σχέδιο για την ανακαίνιση σπιτιού

Μόλις ξέρετε τι θέλετε, αρχίστε να επικοινωνείτε με διαφορετικούς αρχιτέκτονες και σχεδιαστές για να εκπονήσετε ένα λεπτομερές σχέδιο. Θα πρέπει να το κάνετε αυτό πριν ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για τους καλύτερους εργολάβους στη γειτονιά σας. Επειδή διάφοροι εργολάβοι θα χρησιμοποιήσουν αυτό το σχέδιο για να σας δώσουν μια εκτίμηση, βεβαιωθείτε ότι το σχέδιό σας είναι όσο το δυνατόν πιο λεπτομερές και βεβαιωθείτε ότι οι προδιαγραφές σας είναι επίσης στο σχέδιο για να αποφύγετε εσφαλμένες επικοινωνίες.

 

Σκεφτείτε τον τύπο του εργολάβου που θα χρειαστείτε

Το να βρείτε έναν εργολάβο που ειδικεύεται στο έργο σας, θα κάνετε τη ζωή πιο εύκολη τόσο για εσάς όσο και για αυτούς. Επιπλέον, μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα, καθώς είναι πιο πιθανό να κάνετε τη δουλειά την πρώτη φορά. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι εργολάβων, που κυμαίνονται από υδραυλικούς έως στέγες και η πρόσληψη του κατάλληλου εργολάβου εξαρτάται από την εργασία που πρέπει να γίνει.

Εάν ξεκινάτε ένα μεγάλο έργο ανακαίνισης, μπορεί να χρειαστείτε μια ομάδα διαφορετικών τύπων εργολάβων. Η καλύτερη επιλογή σας θα ήταν τότε να φέρετε έναν γενικό εργολάβο, όπως οι Montclair Roofers αφού διαθέτουν δίκτυα εργολάβων και υπεργολάβων για μεγάλα έργα, όπως η κατασκευή σπιτιού.

 

Ζητήστε συστάσεις

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βρείτε έναν καλό εργολάβο στην περιοχή σας είναι μέσω παραπομπής από στόμα σε στόμα. Ο συνάδελφός σας αναδιαμόρφωσε την κουζίνα του πρόσφατα; Σας αρέσει το νέο μπάνιο του φίλου σας; Εάν ναι, ρωτήστε τους ποιος προσέλαβε και πώς ήταν η εμπειρία τους.

 

Διαβάστε κριτικές online

Αναμφίβολα θέλετε να μάθετε πώς να βρείτε όχι μόνο τον καλύτερο εργολάβο, αλλά και έναν εργολάβο που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Ελέγξτε διαδικτυακούς ιστότοπους κριτικών για να διαβάσετε κριτικές πελατών. Αυτές οι κριτικές γράφονται από πραγματικούς πελάτες που τους καθιστούν εύχρηστους πόρους.

 

Ελέγξτε τις άδειες της Montclair Painting

Οι κανονισμοί διαφέρουν, αλλά κατά γενικό κανόνα, η πρόσληψη του καλύτερου εργολάβου στην περιοχή σας θα σημαίνει εργασία με έναν εργολάβο με άδεια. Ακόμα κι αν υπάρχουν επιεικείς κανόνες σχετικά με την αδειοδότηση, θα θέλετε να είστε συγκεκριμένοι για το ποιος προσλαμβάνετε σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα με τη δουλειά τους.

 

Αναζητήστε δείγμα της δουλειάς της Montclair Painting στο διαδίκτυο

Μόλις βρείτε μια ομάδα εξειδικευμένων εργολάβων όπως η Montclair Roofing, ήρθε η ώρα να ελέγξετε τη δουλειά τους. Θέλετε να βρείτε έναν εργολάβο που μπορεί να σχετίζεται με το στυλ σας. Αν, για παράδειγμα, είστε μοντέρνος θαυμαστής στα μέσα του αιώνα, ίσως να μην θέλετε έναν εργολάβο που να ειδικεύεται στις βικτοριανές λεπτομέρειες.

Αναρωτιέστε για τον καλύτερο τρόπο να βρείτε το στυλ ενός εργολάβου; Περιηγηθείτε στο διαδικτυακό χαρτοφυλάκιό τους, εάν είναι δυνατόν. Ορισμένες εταιρείες έχουν σελίδες κοινωνικών μέσων, ακόμη και αν δεν διαθέτουν επαγγελματική ιστοσελίδα, οπότε φροντίστε να κάνετε αναζήτηση στο Facebook, το Instagram και άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, ενώ ερευνάτε πιθανούς εργολάβους.

Ανταποκρίνεται γρήγορα η Montclair Painting;

Δίνουμε πάντα 48 ώρες. Εάν δεν λάβετε μια κλήση εντός αυτής της περιόδου, μπορεί να είναι ένδειξη ότι ο ανάδοχος δεν έχει αρκετό χρόνο για να αναλάβει το έργο σας.

 

Μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας;

Θυμηθείτε, αυτό είναι ένα καλό δείγμα. Ήρθε εγκαίρως στο ραντεβού; Βιάζεται να φύγει; Συμφωνείς μαζί του; Συμφωνείτε με τις απόψεις του; Θέλετε να ξέρετε ότι ο εργολάβος σας θα βάλει αυτό που χρειάζεται στη δουλειά σας. Αυτές οι λεπτομέρειες μπορούν να είναι πολύτιμοι προγνώστες του τρόπου απόδοσής τους.

 

Πόσο μεγάλη είναι η εταιρεία σας;

Το ρωτάτε αυτό γιατί θέλετε να μάθετε ποιος θα είναι στη δουλειά. Εάν ο κάτοχος ή ο διαχειριστής έργου δεν μπορεί να το κάνει μια μέρα, θα έρθει κάποιος άλλος στη θέση του;

 

Υπάρχει εγγύηση από τη Montclair Painting;

Οι εργολάβοι πρέπει να έχουν άδεια να εκτελούν ηλεκτρικές και υδραυλικές εργασίες. Μαζί με την αποζημίωση των εργαζομένων για την προστασία τυχόν εργαζομένων που τραυματίζονται ενώ εργάζονται στο σπίτι σας, βεβαιωθείτε ότι ο εργολάβος σας έχει ασφάλιση για την κάλυψη τυχόν τυχαίων ζημιών στην ιδιοκτησία σας. Θέλετε να είστε κάτοχος πιστοποιητικού και για τα δύο αυτά συμβόλαια, έτσι ώστε εάν η ασφάλιση λήξει ποτέ, θα ειδοποιηθείτε και θα μπορείτε να καθυστερήσετε την περαιτέρω εργασία μέχρι να ανανεωθεί.

Μπορούμε να έχουμε εβδομαδιαίες συναντήσεις;

Όταν έχουμε μια ανακαίνιση σπιτιού, καλό είναι να κάνουμε μια εβδομαδιαία συνάντηση, ώστε να ενημερώσουμε τον πελάτη και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις του.

 

Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής σας για μια ανακαίνιση;

Μια βασική συμφωνία που διατίθεται με μια μικρή προκαταβολή  που καθορίζει μια δομή πληρωμής και άλλους όρους που προστατεύουν τον πελάτη, τον ιδιοκτήτη σπιτιού και τον ανάδοχο. Λάβετε υπόψη ότι εάν το έργο σας κοστίζει λιγότερο από 500 ευρώ, συνήθως δεν χρειάζεστε συμβόλαιο.

Είστε πρόθυμοι να γράψετε γραπτώς πόσο καιρό θα πάρει η ανακαίνιση; Περιλαμβάνω συνήθως περίοδο χάριτος μίας εβδομάδας.

 

Θα δώσετε ένα χρονικό πλαίσιο για τη διόρθωση τυχόν λαθών ή ατελειών;

Ακόμη και οι καλύτεροι εργολάβοι μπορούν να κάνουν λάθος. Ένας διακόπτης φωτός είναι απενεργοποιημένος, μια μπάρα πετσετών είναι χαλαρή. Πόσο καιρό θα χρειαστεί να επιστρέψουν και να φτάσουν αυτά τα πράγματα στο πρότυπο; Εάν είμαι πρόθυμος να σας πληρώσω, μπορείτε να εξυπηρετήσετε τη δουλειά που κάνατε; Εάν το φως σβήσει, θα το αντικαταστήσετε; Η πρόσληψη εργολάβου είναι σαν να βρεις έναν καλό γιατρό. Θέλετε κάποιον που μπορεί να διατηρήσει το έργο σας σε καλή υγεία μετά την ολοκλήρωση της εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *