Το παιδικό πιάνο του Φρέντι Μέρκιουρι στο πρώτο Hard Rock Hotel στο Λονδίνο

Το παιδικό πιάνο του Φρέντι Μέρκιουρι στο πρώτο Hard Rock Hotel στο Λονδίνο


Οι φίλοι της μουσικής γενικότερα και οι λάτρεις του Φρέντι Μέρκιουρι πιο ειδικά έχουν ακόμη έναν λόγο να κλείσουν τη διαμονή τους στο Λονδίνο στο πρώτο Hard Rock Hotel, καθώς στους χώρους του θα φιλοξενείται το πιάνο του frontman των Queen από την παιδική του ηλικία.

Το πρώτο ξενοδοχείο της διάσημης και παγκοσμίου φήμης αλυσίδας cafe Hard Rock (το συγκεκριμένο εμπορικό σήμα γεννήθηκε στο Λονδίνο) αποτελείται από 900 δωμάτια, σαλόνι και μπαρ, ενώ στις εγκαταστάσεις του λειτουργεί και το αυθεντικό Hard Rock Cafe όπου θα λαμβάνουν χώρα καθημερινά μουσικές παραστάσεις με διεθνείς αλλά και εγχώριους καλλιτέχνες.

Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου θα είναι εμφανής η μουσική ιστορία του Λονδίνου μέσα από memorabilia που θα ενέχουν τη θέση διακοσμητικών, ανάμεσα στα οποία και το πιάνο Kirkwood του Φρέντι Μέρκιουρι, στο οποίο έπαιζε μουσική κατά τα εφηβικά του χρόνια ο λατρεμένος τραγουδιστής.

Το νέο ξενοδοχείο στο Λονδίνο θα συνδυάσει σε έναν χώρο το concept των διάσημων cafe και rock shop της αλυσίδας με το κομμάτι της φιλοξενίας.

hard rock hotel london4 1

hard rock hotel london2 1

hard rock hotel london6 1

hard rock hotel london5 1

hard rock hotel london3 1

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.