Πρώην σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο ξεσπά: “Είναι ψεύτης και γ@@@@ς ψυχοπαθής”

Πρώην σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο ξεσπά: “Είναι ψεύτης και γ@@@@ς ψυχοπαθής”

foto1

Νέοι μπελάδες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο έρχονται στο προσκήνιο καθώς η ηθοποιός και μοντέλο Τζασμίν Λέναρντ η οποία είχε δεσμό με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ πριν από δέκα χρόνια ξέσπασε στο twitter εξαπολύοντας επίθεση στον επιθετικό της Γιουβέντους αναφορικά με τη σχέση που είχαν οι δυο τους.

Η Αγγλίδα που έγινε γνωστή λόγω της συμμετοχής της στο βρετανικό “Big Brother” χαρακτήρισε μεταξύ άλλων “ψυχοπαθή” τον Ρονάλντο και υποστήριξε πως έχει αποδείξεις στα χέρια της για τη βίαιη συμπεριφορά του Πορτογάλου εις βάρος της, αλλά και για απειλές προς το πρόσωπο της.

Αφορμή για την επίθεση της Λέναρντ στάθηκε η καταγγελία βιασμού εις βάρος του Πορτογάλου από την Καθρίν Μαγκιόργκα.

Αρχικά έγραψε στο twitter: «Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την Κάθριν Μαγκιόργκα και τη νομική της ομάδα στην κατηγορία βιασμού ενάντια στον Ρονάλντο. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου. Έχω πληροφορίες οι οποίες πιστεύω ότι θα σας βοηθήσουν στην υπόθεση σας και θα ήθελα να βοηθήσω».

Όπως ήταν λογικό το πρώτο της tweet έφερε αντιδράσεις με την Λέναρντ να συνεχίζει γράφοντας: “Κανείς δεν έχει ιδέα ποιος είναι αληθινά και αν ήξεραν έστω και τα μισά απ’ όσα ξέρω εγώ θα ήταν τρομοκρατημένοι. Δεν πρόκειται να σιωπήσω περισσότερο και να παρακολουθώ να λέει ψέματα έχοντας μια ειρωνική συμπεριφορά προς όλους”.

Και πρόσθεσε αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της Μαγιόρκα: “Το ‘όχι’ σημαίνει όχι. Η λέξη ‘σταμάτα’ σημαίνει σταμάτα. Αν συνεχίσεις μια σεξουαλική πράξη ενώ η γυναίκα ουρλιάζει να σταματήσεις, τότε είσαι βιαστής και τέρας και δεν δίνω δεκάρα αν ξέρεις να κλοτσάς καλά μια μπάλα ή αν είσαι καλός τραγουδιστής”.

Η Λέναρντ στα tweets υποστήριξε πως έχει αποδείξεις για όσα λέει και ισχυρίζεται και ηχογραφήσεις που θα φανούν χρήσιμες στην υπόθεση της Μαγιόρκα ενώ κατηγόρησε τον Ρονάλντο πως την παρακολουθούσε όταν είχαν σχέση και μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε “ψυχοπαθή” γράφοντας: “Παρά τις προσπάθειές του να σιωπήσω και να πάω με το μέρος του για να τον υπερασπιστώ, εγώ θα κάνω το σωστό. Είναι ψεύτης, όλη η ζωή του είναι ένα ψέμα. Γαμ@@@@@ς ψυχοπαθής».






 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *