Αντωνιάδης: “Έχει τρεις συμπαίκτες ο Θεοδωρόπουλος”

Αντωνιάδης: “Έχει τρεις συμπαίκτες ο Θεοδωρόπουλος”

Αρκετά πιο αποκαλυπτικός και αισιόδοξος αναφορικά με το πλάνο του Σπύρου Θεοδωρόπουλου εμφανίστηκε με δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον “Mr Chipita” ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Ο παλαίμαχος επιθετικός των πράσινων αποκάλυψε πως ο Θεοδωρόπουλος έχει στο πλευρό του τέσσερις ανθρώπους –  τρεις επιχειρηματίες και τον Κύπριο Ανδρέα Γαβριηλίδη ο οποίος ειδικεύεται στο μάνατζμεντ επιχειρήσεων.

Επίσης σημείωσε πως άμεσα, σε 7-10 μέρες, θα γίνει δεύτερη συνάντηση, στην οποία θα συμμετάσχουν περισσότεροι παλαίμαχοι, “νεότερων γενιών” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αρχικά ο κ. Αντωνιάδης είπε:

“Να πάρει ανάσα η ομάδα και μετά να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. θα σκεφτούν τα όσα συζητήθηκαν οι τέσσερις επιχειρηματίες γιατί υπάρχουν και συμπαίκτες. Έναν γνωρίζω, είναι ο Ανδρέας Γαβριηλίδης, πολύ δυνατός μάνατζερ επιχειρήσεων από την Κύπρο. Τους άλλους δεν τους γνωρίζω. Στην επόμενη συγκέντρωση θα είμαστε έτοιμοι για περισσότερες ανακοινώσεις. Δεν το έχουμε φιξάρει ακόμη, αλλά νομίζω πως σε μια εβδομάδα – δέκα μέρες θα πραγματοποιηθεί. Πάντα είμαστε αισιόδοξοι, θεωρώ ότι ο κόσμος θα καταλάβει κάποια πράγματα και θα βοηθήσει γιατί θα είναι στον βασικό άξονα. Είναι πλάνο για να μην βρεθεί ο Παναθηναϊκός στα βράχια, στη συνέχεια μπορεί να γίνει και μόνιμη αυτή η κατάσταση”.

Και πρόσθεσε:

“Θα γίνει άνοιγμα και σε νεότερους παλαίμαχους, ήδη εγώ ειδοποίησα τον Καραγκούνη και μου έκανε παράπονα ο Γιούρκας που δεν του το είπα και του απάντησα ‘την επόμενη φορά θα είσαι κι εσύ μαζί μας'”.

Από την πλευρά του ο Μίμης Δομάζος επισήμανε: “Σήμερα έγινε το πρώτο ραντεβού, θα γίνει κι ένα δεύτερο πιο διευρυμένο…”. Κατά την αποχώρησή του ο Βασίλης Κωνσταντίνου απλά τόνισε πως από λάθος συνεννόηση δεν κλήθηκαν οι Σεϊταρίδης και Μπασινάς.

Το ραντεβού της Δευτέρας κράτησε δυο ώρες και σε αυτό βρέθηκαν εκτός από τον κ. Θεοδωρόπουλο, στενοί συνεργάτες του ίδιου (νομικοί και οικονομολόγοι), ενώ από πλευράς παλαίμαχων στην αίθουσα ήταν οι Κωνσταντίνου, Αντωνιάδης, Δομάζος, Οικονομόπουλος, Καμάρας, Θεοφάνης, Τζουνάκος, Ροκίδης, Γεροθόδωρος και Καρούλιας.

Όσο για τον βασικό άξονα του πλάνου είναι η κίνηση να γίνει από τους τέσσερις επιχειρηματίες και όσους θελήσουν να συνεισφέρουν αλλά να βάλουν χρήματα και οι φίλοι του Παναθηναϊκού, βοηθώντας την ομάδα. Σε ένα σχέδιο πιο οργανωμένο πλέον, το οποίο θα γίνει γνωστό προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού με πάσα λεπτομέρεια ώστε να συνεισφέρουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

25188416 10156127824801122 781458126 n

4318885

4318886

4318891

4318894

4318897

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.