5 Λόγοι γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα φίλτρο νερού

5 Λόγοι γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα φίλτρο νερού

5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ

5 Λόγοι γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα φίλτρο νερού

Τα τρόφιμα που καταναλώνουμε είναι πάρα πολύ σημαντικά για την καλή υγεία του οργανισμού μας, όμως και η ποιότητα του νερού είναι εξίσου σημαντική. Γενικά όλοι μας γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε να μένουμε καλά ενυδατωμένοι.

Πολλές φορές αμελούμε να αναλύσουμε πιο διεξοδικά τα πράγματα που θεωρούμε δεδομένα στην ζωή μας και το πόσιμο νερό είναι ένα από αυτά. Η ποιότητα του νερού που πίνουμε επιδρά τόσο στην καλή μας υγεία όσο και στην καλή μας εμφάνιση.

Στο άρθρο που ακολουθεί θα σας παρουσιάσουμε τους 5 βασικούς λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να είχατε τοποθετήσει κάποιο από τα φίλτρα νερού στο σπίτι σας ΧΤΕΣ. Εσείς γνωρίζατε ότι η διαδικασία του καθαρισμού του νερού αφαιρεί τοξίνες, εντομοκτόνα και ακόμη και κακή γεύση; Στην πραγματικότητα, υπάρχουν περίπου 2.100 τοξικές ουσίες που εντοπίζονται συχνά στο νερό βρύσης, ένας αριθμός διόλου αμελητέος!

1. Τα φίλτρα νερού μειώνουν τις πιθανότητες να ασθενήσετε

Το πρόβλημα με τη συντριπτική πλειονότητα των χημικών ουσιών και των τοξινών που υπάρχουν στο αδιάλυτο νερό της βρύσης, δεν έχουν ερευνηθεί πλήρως, επομένως, δεν γνωρίζουμε απαραίτητα ποιες είναι οι συνέπειες της κατανάλωσης τους. Σίγουρα όμως γνωρίζουμε ότι το χλώριο και η αμμωνία είναι γνωστά καρκινογόνα, οπότε η μείωση της κατανάλωσης μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο καρκίνου.

Σκεφτείτε δε, πόσο κακό κάνουμε στον οργανισμό μας όταν ερχόμαστε σε επαφή με αυτές τις καρκινογόνες ουσίες καθημερινά απλά πίνοντας νερό, κάνοντας ντουζ, βουρτσίζοντας τα δόντια μας και τρώγοντας το φαγητό που μαγειρέψαμε.

Επενδύστε σε ένα φίλτρο νερού για να μειώσετε τον κίνδυνο καρκίνου και άλλων ασθενειών.

2. Το εμφιαλωμένο νερό δεν αποτελεί ενδεικτική λύση

Γνωρίζοντας πόσο κακό στην υγεία μας κάνει το νερό της βρύσης, πολλοί από εμάς επιλέγουν την λύση του εμφιαλωμένου νερού. Ωστόσο αυτό κάθε άλλο μια υγιεινή και οριστική λύση δεν αποτελεί.

Το εμφιαλωμένο νερό, ναι μεν είναι αποτέλεσμα κάποιας επεξεργασίας που έχει καθαρίσει το νερό, ωστόσο αυτό που απειλεί την υγεία μας είναι η εμφιάλωσή του μέσα στα πλαστικά μπουκάλια. Πως διατηρείτε εκεί μέσα για τόσο μεγάλα χρονικά διαστήματα;

Επίσης θα πρέπει τα μπουκάλια αυτά να μεταφέρονται και να αποθηκεύονται χωρίς να τα βλέπει ο ήλιος και γενικότερα να είναι απόλυτα προφυλαγμένα από τις εξωτερικές περιβαλλοντικές συνθήκες αλλά και από την υγρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες στους εσωτερικούς χώρους.

3. Δεν μιλάμε μόνο για το πόσιμο νερό

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως. επιβλαβές για την υγεία μας δεν είναι μόνο το πόσιμο νερό, αλλά και το νερό το οποίο καταναλώνουμε για την καθημερινή μας περιποίηση και τον καθημερινό μας καθαρισμό.

Για να διασφαλίσετε την ποιότητα αυτού του νερού, η εταιρεία με φίλτρα νερού Real Life Hellas σας προτείνει τα φίλτρα μπάνιου.

4. Μπορείτε να εξοικονομίσετε χρήματα

Εάν το νερό της βρύσης δεν είναι κατάλληλο και έχετε στραφεί γι αυτόν τον λόγο στο εμφιαλωμένο νερό τότε τα χρήματα που χρειάζεται να ξοδέψετε προκειμένου να εξασφαλίσετε νερό για όλη σας την οικογένεια είναι πάρα πολλά.

Φιλτράροντας το νερό απευθείας με το που βγαίνει από την βρύση, μπορείτε να γλιτώσετε πολλά χρήματα.

5. Καλύτερα αποτοξινωμένος οργανισμός

Τα τελευταία χρόνια γίνεται πάρα πολύς ντόρος για την αποτοξίνωση του οργανισμού μας. Πολλά είναι το σκευάσματα που προτείνουν διάφορες εταιρείες, αλλά και τα παραδοσιακά tips που έχουν ως στόχο να συμβάλουν στην απόρριψη των τοξικών ουσιών από το σώμα μας.

Η αλήθεια είναι ότι ο ίδιος μας ο οργανισμός κάνει από μόνος του αποτοξίνωση χρησιμοποιώντας το ήπαρ και τα νεφρά. Το καλύτερο λοιπόν που μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας είναι να φροντίσουμε να μην τον επιβαρύνουμε με τόσες πολλές τοξίνες καθημερινά.

Φιλτράροντας λοιπόν το πόσιμο νερό, συμβάλουμε και στην φυσική αποτοξίνωση!

Δείτε περισσότερα σχετικά με τα φίλτρα νερού:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *