Σάρα Κλάπσον: “Ο ΜακΚέι θα έκανε παντού τη διαφορά αν του έδειχναν εμπιστοσύνη”

Σάρα Κλάπσον: “Ο ΜακΚέι θα έκανε παντού τη διαφορά αν του έδειχναν εμπιστοσύνη”

Ο Μπάρι ΜακΚέι είναι στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Ο 24χρονος εξτρέμ της Νότιγχαμ Φόρεστ απασχολεί τους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι πιθανότατα θα κινήσουν τις διαδικασίες να τον φέρουν στο λιμάνι. Η Σάρα Κλάπσον, ρεπόρτερ της Νότιγχαμ Φόρεστ στην εφημερίδα “Nottingham Post”, μίλησε στο Sport24.gr για τον Σκωτσέζο.

Αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα και στα μειονεκτήματά του, για τη θέση που αποδίδει καλύτερα, ενώ εξέφρασε την άποψή της για το αν θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό. Η Βρετανίδα ρεπόρτερ ξεκαθάρισε ότι ο ΜακΚέι δύσκολα θα μείνει στη Νότιγχαμ υπό την παρουσία του Καράνκα και ανέφερε ότι είναι ποδοσφαιριστής που όποια ομάδα τον περιβάλλει με εμπιστοσύνη, τότε μπορεί να ξεχωρίσει διότι είναι “ταλαντούχος”. Η αναφορά της σε Βέλλιο, Μπουχαλάκη και Καπίνο.

1 2

– Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ΜακΚέι;

“Ο Μπάρι ΜακΚέι είναι ξεκάθαρα ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής. Έχει άνεση με τη μπάλα στα πόδια και έχει την ικανότητα να επιτίθεται κατά μέτωπο. Όσο είναι στη Νότιγχαμ δυσκολεύτηκε να το δείξει αυτό με συνέπεια. Υπήρξαν φορές που έβγαλε στο γήπεδο το ταλέντο του παίζοντας εξαιρετικά, αλλά όχι τόσο συχνά όσα θα ήλπιζε. Φάνηκε να έχει θέμα έλλειψης αυτοπεποίθησης στο τελείωμα της σεζόν”.

– Σε ποια θέση αποδίδει καλύτερα;

“Στη Φόρεστ αγωνιζόταν κυρίως ως εξτρέμ και ο ρόλος του προς τον επιθετικό ήταν περισσότερο υποστηρικτικός”.

– Πιστεύεις ότι θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό;

“Είναι σίγουρα ικανός να κάνει τη διαφορά σε κάθε ομάδα, ειδικά αν είναι σε θέση η εκάστοτε ομάδα να πάρει το καλύτερο από αυτόν. Νομίζω ότι η εμπιστοσύνη είναι αυτό που θα του δώσει ώθηση για να δείξει αυτό που αξίζει. Είναι ικανός παίκτης, απλά στη Φόρεστ δεν κατάφερε να έχει σταθερά καλή απόδοση. Το γεγονός ότι δεν έβρισκε θέση βασικού και πάλευε να μπει στην ενδεκάδα, ίσως να μην τον βοήθησε”.

– Στη Νότιγχαμ πράγματι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν;

“Ο προπονητής θα κάνει μεγάλλες αλλαγές στην ομάδα αυτό το καλοκαίρι κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι αρκετοί παίκτες θα αποχωρήσουν, ώστε να έρθουν άλλοι. Ο ΜακΚέι δεν τα κατάφερε τόσο καλά υπό την καθοδήγηση του Καράνκα, οπότε νομίζω ότι είναι από τους βασικούς υποψήφιους να αποχωρήσουν. Είναι καλός παίκτης και εξαρτάται από τον κόουτς αν επιμείνει για να του βγάλει τον καλύτερό του εαυτό”.

– Πώς βλέπεις το μέλλον των Ελλήνων παικτών που αγωνίζονται στη Νότιγχαμ, των Καπίνου, Βέλλιου και Μπουχαλάκη;

“Ο Μπουχαλάκης πολλές φορές έπαιξε εξαιρετικά και άλλες όχι. Σε μερικά παιχνίδια ήταν αποτελεσματικός, σε άλλα όχι τόσο. Νομίζω ότι δεν είναι στα πλάνα του Καράνκα και θα μου προκαλέσει έκπληξη αν παραμείνει, ειδικά από τη στιγμή που στο στόχαστρο της Φόρεστ είναι άλλοι παίκτες για τη μεσαία γραμμή. Ο Βέλλιος δυσκολεύτηκε πολύ να πάρει ευκαιρίες στην ομάδα.

Προτεραιότητα του προπονητή είναι να πάρει επιθετικό, οπότε και πάλι θα μου προκαλέσει έκπληξη αν είναι ακόμα στη Νότιγχαμ στην αρχή της νέας χρονιάς. Ο Καπίνο έπρεπε να περιμένει για να πάρει την ευκαιρία του, καθώς ήταν δεύτερη επιλογή πίσω από τον Παντιλίμον. Τα πήγε καλά στα τελευταία παιχνίδια. Η Φόρεστ θέλει να φέρει πίσω τον Παντιλίμον και για τον Καπίνο θα ήταν δύσκολο να έχει θέση βασικού”.

Δείτε VIDEOS με τον Μπάρι ΜακΚέι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

VIDEO: Αυτός είναι ο ΜακΚέι που “στοχεύει” ο Ολυμπιακός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *