Συνάντηση 90 λεπτών Τσίπρα-Γιαννακόπουλου για το "Athens Alive"

Το πλάνο για το “Athens Alive” και τη σωτηρία ταυτόχρονα του Παναθηναϊκού τρέχει και μάλιστα οι εξελίξεις πάνε πιο γρήγορα απ’ όσα κυκλοφορούν και γίνονται γνωστά στο ευρύ κοινό καθώς οι δυο πλευρές δεν θέλουν να δημιουργούν προσδοκίες. Μιλάμε άλλωστε για ένα πολύ δύσκολο και σύνθετο project.

Γι’ αυτό το λόγο και απαιτείται συνεργασία και βούληση όλων των εμπλεκόμενων φορέων και δη της Κυβέρνησης από τη μια και του Fund που θα τρέξει το όλο εγχείρημα.

Στο πλαίσιο αυτό την περασμένη Παρασκευή (16/3) πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου και συζήτησαν για 90 λεπτά για ότι έχει να κάνει με το project του “Athens Alive”. Μάλιστα παρών στη συνάντηση ήταν και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Επίσης από το χρονικό διάστημα που κράτησε η κουβέντα μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι στο τραπέζι έπεσαν πάρα πολλές λεπτομέρειες και συζητήθηκαν αρκετά πράγματα που αφορούν στο δύσκολο αυτό εγχείρημα.

Την Παρασκευή έγινε μια πρώτη κουβέντα των δύο ανδρών από κοντά στην οποία φυσικά δεν έπεσαν υπογραφές, αλλά η Κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας δείχνουν θετικοί, αρκεί να τηρηθούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για την υλοποίηση του έργου.

Δεν αποκλείεται μάλιστα το ταξίδι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Λονδίνο και το ραντεβού του με τους εκπροσώπους του Fund να έχει να κάνει και με την ενημέρωση του τι έγινε σε αυτή τη συνάντηση ώστε να γνωρίζουν όλοι από πρώτο χέρι πως κυλούν οι εξελίξεις σχετικά με το “Athens Alive”.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *