Έρχεται "καμπάνα" για Λιβάγια, Λόπες

Προφανώς και για όλους στην ΑΕΚ, η βραδιά της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, ήταν ονειρεμένη. Όμως η σεζόν δεν τελείωσε. Αντιθέτως μόλις άρχισε. Και ο λάθος τρόπος αντίδρασης και του Λόπες και του Λιβάγια, δεν χάθηκε μέσα στους πανηγυρισμούς για την σπουδαία πρόκριση.

Το ακριβώς αντίθετο. Τόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όσο και η διοίκηση της ΑΕΚ, δεν θέλουν να αφήσουν να περάσει αβρόχοις ποσί  οι αποβολές του Λόπες και του Λιβάγια. Ειδικά μάλιστα από την στιγμή που αυτή του Πορτογάλου, έθεσε σε μεγάλο κίνδυνο ακόμα και την πρόκριση.

Ο Ουζουνίδης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το ματς, πως δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι αυτές τις αντιδράσεις και πως θα πρέπει να γίνει κουβέντα για να αντιμετωπιστούν τέτοια φαινόμενα. Ενώ η πρόθεση της διοίκησης της ΑΕΚ είναι να τιμωρήσει (προφανώς με βαρύ πρόστιμο) και τους δυο ποδοσφαιριστές. Άλλωστε θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να σταλεί γενικώς και ένα μήνυμα για την συμπεριφορά που πρέπει να έχουν οι παίκτες, ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όπως είπε μάλιστα και ο Ουζουνίδης, «τέτοια λάθη, δεν συγχωρούνται».

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *