ΑΕΚ: Δίνει διαρκείας στην "Αγιά Σοφιά" στον ηλικιωμένο που έφαγε το πρόστιμο

Το πρωί της Παρασκευής (10/04) η είδηση ότι ένας ηλικιωμένος καλείται να πληρώσει πρόστιμο 150 ευρώ, γιατί πήγε να δει το γήπεδο της ΑΕΚ και δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα για την ειδική μετακίνηση του έγινε viral.

Όπως αποδείχτηκε ο συγκεκριμένος φίλαθλος αγαπά τρελά την Ένωση και φροντίζει τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα να επισκέφτεται την “Αγιά Σοφιά”.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αμέσως ζήτησε να βρεθεί ο ηλικιωμένος φίλαθλος και με αποφάσισε να του δώσει τιμής ένεκεν το πρώτο εισιτήριο διαρκείας στην “Αγιά Σοφιά” για να έχει όλη την άνεση να απολαύσει αυτό που τόσο πολύ αγαπάει.

Βέβαια, όταν τον βρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα του ζητήσουν να είναι πιο προσεκτικός και να παραμένει στο σπίτι αφού η επίσκεψη στο γήπεδο δεν προβλέπεται στις εξαιρεσεις του Νόμου. Οι κιτρινόμαυροι τόνιζαν προς όλους όσους πηγαίνουν στο γήπεδο ότι: “Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς και το σπίτι μας θα είναι εκεί και θα μας περιμένει, όταν ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την περιπέτεια”.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ κατάφεραν πάντως να βρουν την κόρη του ηλικιωμένου η οποία τους μίλησε για εκείνον και ότι του έκανε τις απαραίτητες συστάσεις να μην το ξανακάνει όσο κρατάει η καραντίνα.

Επιπρόσθετα η Ένωση θα καλύψει εκείνη το πρόστιμο που του επιβλήθηκε

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *