ΑΕΚ: Τελευταία παράταση στα διαρκείας μέχρι 01/10, φουλ για 16.000 πωλήσεις

ΑΕΚ: Τελευταία παράταση στα διαρκείας μέχρι 01/10, φουλ για 16.000 πωλήσεις

aek filathloi

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη νέα παράταση στις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας, προκειμένου να δώσει περισσότερο χρόνο σε όσους φίλους της Ένωσης που δεν έχουν προμηθευτεί μέχρι στιγμής το μαγικό χαρτάκι, να το κάνουν μέχρι την 1η Οκτωβρίου, δηλαδή την επόμενη Παρασκευή.

Σύμφωνα με την ενήμερωση των ανθρώπων της Ένωσης, οι πωλήσεις αναμένεται να ξπεράσουν τις 16 χιλιάδες, κάτι που ξεπέρασε τις προσδοκίες των ιθυνόντων της ΑΕΚ. Υπενθυμίζεται ότι το όριο προσέλευσης στο ΟΑΚΑ (αλλά και στα υπόλοιπα γήπεδα) είναι οι 25 χιλιάδες θεατές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι, λόγω της συνεχιζόμενης ζήτησης από τους φίλους της ομάδας, δίνεται η τελευταία παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-22 από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου.

Η πώληση θα γίνεται από το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων), Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 18:00).

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας με χρήση καρτών Visa – Mastercard, ηλεκτρονικά μέσω του aekfc.gr, που λειτουργεί όλο το 24ωρο μέχρι την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, αλλά και μέσω της τηλεφωνικής αγοράς καλώντας το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας στο 210-6855881 από τις 10:00 έως τις 17:00, μέχρι και την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι μετά την έκδοση της ΚΥΑ, που ρυθμίζει τα πάντα σχετικά με τη διαδικασία εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις, οι φίλαθλοι δεν είναι υποχρεωμένοι να προσκομίζουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά καλούνται, για την αγορά του διαρκείας τους, να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση, η οποία αναφέρει ρητώς ότι γνωρίζουν πως για την είσοδό τους στο γήπεδο οφείλουν να φέρουν, αλλά και να θέτουν οποτεδήποτε υπό έλεγχο γνήσια βεβαίωση πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης το τελευταίο εξάμηνο, μαζί με το όποιο δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της για την τεράστια ανταπόκρισή τους κατά την εφετινή διάθεση εισιτηρίων διαρκείας και μάλιστα κάτω από δύσκολες συνθήκες και περιορισμούς λόγω της πανδημίας“.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *