Συγκεκριμένα, ο κ. Κούγιας αναφέρει πως ο Ουάρντα, που δήλωσε πως τον θέλει ο Ολυμπιακός, εμφανίστηκε μόλις σε δύο από τις εννιά προπονήσεις που έγιναν μετά την άρση των μέτρων και την έναρξη των προπονήσεων σε γκρουπ, ενώ ο Μασούρας, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του κ. Κούγια, δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην ΑΕΛ επειδή την θεωρεί μικρή ομάδα.

Παρά το γεγονός ωστόσο της αποπομπής του από τους Θεσσαλούς, ο Αμρ Ουάρντα δεν φαίνεται να κρατάει κακία στον Αλέξη Κούγια, με την ΑΕΛ να εκδίδει ανακοίνωση όπου πέρα από το χαρακτηρισμό “μεγάλος παίκτης” που απέδωσε στον Αιγύπτιο, έδωσε στη δημοσιότητα και δύο μηνύματα που έστειλε εκείνος στον μεγαλομέτοχο της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ για εξαφανίσει κάθε παραφιλολογία, όπως και κακεντρεχή συμπεράσματα, για τα ποια είναι τα συναισθήματα προς την ΑΕΛ και τον κ. Αλέξη Κούγια, δημοσιοποιεί τα δύο μηνύματα, τα οποία απέστειλε ο πολύ μεγάλος παίκτης Ουάρντα προς τον κ. Κούγια, αφού προηγουμένως αναγνώρισε ότι η επί ημέρες απουσία του από τις προπονήσεις χωρίς καμία δικαιολογία και χωρίς καμία άδεια ήταν λάθος.

Τον πολύ μεγάλο παίκτη Ουάρντα η ΑΕΛ θα τον περιμένει πάντα, ελεύθερο και όχι δανεικό, στην οικογένεια της. Του ευχόμαστε να πραγματοποιήσει όλα τα όνειρα του”.

ΑΕΛ: Δημοσιοποίησε τα μηνύματα αγάπης του Ουάρντα στον Κούγια

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κούγιας: “Ο Ουάρντα εμφανίστηκε σε δύο από τις εννιά προπονήσεις, αγνώμων ο Μασούρας”
Ουάρντα: “Έχω πρόταση από τον Ολυμπιακό”
ΑΕΛ: Εκτός ομάδας για πειθαρχικό παράπτωμα Ουάρντα και Μασούρας  

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *