«Αν δεν είναι παιχνίδι πήγαινε σπίτι σου»

«Αν δεν είναι παιχνίδι πήγαινε σπίτι σου»

dihfvisdoh

Μεγάλες εντάσεις δημιούργησε, κυρίως στο σπίτι των κοριτσιών του Power of Love, το διαφορετικό κόκκινο δωμάτιο της Τρίτης. Η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε στους παίκτες ότι σήμερα ο Ανδρέας Ανδρεάνος θα δημιουργούσε τα «ζευγάρια» στο κόκκινο δωμάτιο, με όποιον τρόπο θα ήθελε αυτός. Ο Ανδρέας επέλεξε για την πρώτη συνάντηση τον Δώρο Παναγίδη και την Τζούλια Καραγιάννη.

Όταν η Αθηνά Χρυσαντίδου έμαθε ότι στο δωμάτιο ήταν ο Δώρος, έγινε έξαλλη με τον Ανδρέα και είπε: «Τραγικός! Μόνο αυτό έχω να πω. Τραγικός»! Η Αλεξάνδρα Ορφανού ωστόσο φάνηκε να μην συμφωνεί και αντέδρασε λέγοντας: «Εγώ μια χαρά το βρίσκω. Τραγικός γιατί; Επειδή άλλαξε τα ζευγάρια; Πλάκα έχει. Να μιλήσουν πήγαν οι άνθρωποι, όχι για να κάνουν κάτι. Παιχνίδι είναι…».

Εκεί ήταν που η κατάσταση άρχισε να γίνεται εκρηκτική με την Αθηνά να λέει: «Βρε κοριτσάκι μου, για σένα μπορεί να είναι παιχνίδι, για μένα δεν είναι παιχνίδι» και την Αλεξάνδρα να απαντά: «Μη με λες κοριτσάκι μου, δεν μου αρέσει. Αλεξάνδρα με λένε».

Μεταξύ άλλων στην έντονη λογομαχία των δύο παικτριών η Αλεξάνδρα είπε στην Αθηνά ότι «αν δεν είναι παιχνίδι πήγαινε σπίτι σου».

Δείτε περισσότερα νέα και κουτσομπολιά στο rouxokosmima.gr.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *