Ανατροπή με νέα αποχώρηση από το Nomads

Ανατροπή με νέα αποχώρηση από το Nomads

gfh 4

Μια αναπάντεχη εξέλιξη σημειώθηκε στο live του Nomads. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, σε ανύποπτη στιγμή, ανακοίνωσε την οικειοθελή της αποχώρηση από το παιχνίδι. Η Αλεξανδράκη τόνισε πως ο βασικός λόγος είναι ότι θέλει να βρεθεί κοντά στον σύντροφό της. Επίσης, πρόσθεσε πως δεν της άρεσε καθόλου αυτό που έκανε ένας συμπαίκτης της, όταν τραυματίστηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

«Είδα πράγματα που με στεναχώρησαν πάρα πολύ και ίσως αυτός είναι κι ένας λόγος που με βοήθησε παραπάνω να πάρω κι αυτή την απόφαση. Εγώ σαν Δήμητρα δεν μπορώ να συμμετέχω σε κάτι, όπως για παράδειγμα, στο να χτυπάει ένας αντίπαλος και να βλέπω έναν άνθρωπο από την ομάδα μου να γελάει με τον πόνο ενός ανθρώπου που είναι πεσμένος κάτω και δεν μπορεί να σηκωθεί. Αυτό δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο και δεν θα μπορούσα να στηρίξω ποτέ μια ομάδα έστω κι αν υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος μέσα εδώ.

Νιώθω πολύ καλά που φεύγω. Ο βασικός λόγος που με κάνει να φεύγω είναι γιατί έχω την ανάγκη να είμαι κοντά στον άνθρωπό μου. Αυτός είναι ο βασικός λόγος. Αλλά ένας λόγος που με βοηθάει και παραπάνω και με διώχνει από το Nomads είναι ότι εμένα αυτά που προείπα δεν με αντιπροσωπεύουν σαν ομάδα. Γιατί εδώ δεν είμαστε σαν μονάδες, είμαστε σαν ομάδα», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η αποχώρηση από το παιχνίδι

Εκτός από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη σημειώθηκε και η προγραμματισμένη αποχώρηση.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ήταν ο μεγάλος νικητής στη μονομαχία του Nomads και εξασφάλισε την παραμονή του στο παιχνίδι. Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου και ο Δημήτρης Μαρμαράς ήταν οι δύο παίκτες που δεν τα κατάφεραν στο παιχνίδι κι έτσι τέθηκαν σε διαδικασία αποχώρησης.

Το τηλεοπτικό κοινό, λοιπόν, αποφάσισε πως ο παίκτης που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από το Nomads είναι η Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δείτε περισσότερα νέα και κουτσομπολιά στο rouxokosmima.gr.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *