Ανεμβολίαστος και ο Μπερκ των Μάβερικς: “Πιστεύω στην ολιστική ιατρική και όχι στα φάρμακα”

Ανεμβολίαστος και ο Μπερκ των Μάβερικς: “Πιστεύω στην ολιστική ιατρική και όχι στα φάρμακα”

trey burke

Ο Τρέι Μπερκ ανήκει στο 5% των ΝΒΑερ που είναι ανεμβολίαστοι, προσθέτοντας το όνομά του δίπλα σε αυτά των Μάικλ Πόρτερ, Άντριου Γουίγκινς, Μπράντλι Μπιλ και Τζόναθαν Άιζακ. Και έχει και αυτός τα δικά του επιχειρήματα.

Ο γκαρντ των Μάβερικς ρωτήθηκε σχετικά με την απόφασή του, με την απάντησή του να είναι ιδιαίτερα επιθετική. “Σέβομαι την ‘ελευθερία επιλογής’ που έχουν όλοι, οπότε είναι μία προσωπική επιλογή και μία απόφαση που ακολουθούμε με την οικογένειά μου” ανέφερε αρχικά ο Μπερκ, για να προσθέσει στην συνέχεια:

Πιστεύω περισσότερο στην ολιστική ιατρική και στα φυσικά “φάρμακα”, από ότι στην ιατρορμακευτική βιομηχανία και αυτό που ξέρουμε σήμερα ως φάρμακα. Δεν έχω πρόβλημα με τις επιλογές των συμπαικτών μου και αυτοί νιώθουν το ίδιο για εμένα, στηρίζοντας την απόφασή μου”.

Κλείνοντας, ο Μπερκ τόνισε: “Σκοπεύω να ακολουθήσω το πρωτόκολλο και τις οδηγίες του που έχει θέσει το ΝΒΑ για τους ανεμβολίαστους παίκτες και σκοπεύω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να συνδεθώ με όποιον τρόπο μπορώ, είτε διαδικτυακά, είτε περνώντας χρόνο στο παρκέ με τους συμπαίκτες μου για να φτιάξουμε την χημεία μας. Όσο για το εμβόλιο όμως, στηρίζω την ελευθερία επιλογής που έχω και δεν θα το κάνω”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *