Ανσαριφάρντ: Πάντα παίζω στο 100%, θα δώσω το παν για να βγω πρώτος σκόρερ

Ανσαριφάρντ: Πάντα παίζω στο 100%, θα δώσω το παν για να βγω πρώτος σκόρερ

4308824

Ο Ανσαριφάρντ μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για όλα τα θέματα, το γεγονός ότι δεν ήταν στην λίστα του Champions League, το πρωτάθλημα, τον Παναιτωλικό και τον στόχο του πρώτου σκόρερ.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είπε στη NOVA για:

-το γεγονός πως ήταν εκτός λίστας του Champions League: «Είναι στενάχωρο για μένα που ήμουν εκτός λίστας. Όλοι οι παίκτες ονειρεύονται να παίξουν στο Champions League, αλλά είμαι επαγγελματίας κι έπρεπε να ακολουθήσω την απόφαση του συλλόγου και να είμαι έτοιμος για κάθε αγώνα που θα με χρειαζόταν η ομάδα δίνοντας και παίζοντας στο 100%».

-την προετοιμασία του καλοκαιριού: «Δε θέλω να κρίνω κανέναν παίκτη ή προπονητή. Δεν είναι δική μου δουλειά να το κάνω αυτό. Αν θέλεις να έχεις καλή απόδοση χρειάζεσαι την καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Δεν είναι δική μου δουλειά να πω αν κάναμε καλή προετοιμασία, αλλά εμείς οι παίκτες ακολουθούμε τις εντολές του προπονητή και της διοίκησης. Αν η προετοιμασία είναι καλή ή όχι είναι δουλειά άλλων να το κρίνουν».

-το ματς με τον Παναιτωλικό: «Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά στο εξής και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό. Μάλλον θα είναι δύσκολο, αλλά σίγουρα πάμε για τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω θα γίνει καλό ματς.

Έως το τέλος της σεζόν δεν έχουμε εύκολα παιχνίδια. Όλα τα ματς είναι πολύ σημαντικά και είναι πολύ σημαντικό να παίρνουμε παντού τους τρεις πόντους. Θα προσπαθήσουμε για αυτό. Επίσης αυτός ο αγώνας θα είναι πολύ σκληρός για εμάς γιατί παίζουμε εκτός έδρας. Παίζουμε στην έδρα του Παναιτωλικού. Ίσως θα είναι δύσκολο για εμάς. Σίγουρα θα πάμε εκεί να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

-το πώς περιμένει τον Παναιτωλικό: «Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, αλλά εμείς ακολουθούμε το δικό μας πλάνο και παίζουμε πάντα με τον ίδιο τρόπο. Ο προπονητής μάς προετοιμάζει και ξέρουμε πώς θα αντιμετωπίζουμε τον αντίπαλο. Πιστεύω, λοιπόν, πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα».

-την… μάχη του τίτλου: «Είναι πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Κάθε ομάδα έχει πιθανότητες, ίσως ο Ολυμπιακός να έχει τις καλύτερες πιθανότητες για το πρωτάθλημα. Εύχομαι ο Ολυμπιακός να έχει την καλύτερη δυνατή θέση, αυτή που αξίζουν οι φίλαθλοί μας και να χαρούν το πρωτάθλημα».

-το Μουντιάλ: «Ήμουν στην ομάδα που προκρίθηκε και θα είναι το δεύτερο Μουντιάλ για μένα, αν πάω στη Ρωσία. Έχουμε δύσκολο όμιλο, με Ισπανία, Πορτογαλία και Μαρόκο, αλλά πιστεύουμε στην ομάδα μας και πως μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη δείχνοντας πόσο δυνατή είναι η εθνική του Ιράν».

-το αν θα ήθελε να πάει ως πρώτος σκόρερ της Super League στο Μουντιάλ: «Φυσικά, θα δώσω το παν γι’ αυτό. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά θα προσπαθήσω πολύ γι’ αυτό».

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.