Απαλλάξτε το χώρο σας από κατσαρίδες, κάνοντας απολυμάνσεις

Απαλλάξτε το χώρο σας από κατσαρίδες, κάνοντας απολυμάνσεις

Απαλλάξτε το χώρο σας από κατσαρίδες, κάνοντας απολυμάνσεις

Οι κατσαρίδες αποτελούν σιχαμερά και απεχθή έντομα τα οποία κάνουν την εμφάνισή τους σε χώρους, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Με πάνω από 3.000 είδη χωρίζονται σε αρσενικά με τέσσερα φτερά τα οποία μπορούν να πετάνε στο χώρο και τα θηλυκά, τα οποία δεν έχουν φτερά. Είναι τρομακτικό αν σκεφτείτε ότι για εκατομμύρια χρόνια, συγκεκριμένα είδη δεν έχουν αλλάξει τη μορφή τους στο ελάχιστο.

Τρέφονται κυρίως με λίπη, ζάχαρη και άμυλο, ενώ μπορούν να τραφούν με χαρτί και ύφασμα από ρούχα και μικρά έντομα. Συχνάζουν σε σκοτεινές περιοχές που δε φτάνει το φως του ήλιου και που είναι ζεστές και έχουν υγρασία. Αγαπούν το τροπικό περιβάλλον, όμως υπάρχουν και αυτές που αγαπούν τις πόλεις, ευτυχώς ένα μικρό μέρος από αυτές. Είναι όμως αρκετές για να σπείρουν μικρόβια και παθογόνους οργανισμούς στο περιβάλλον.

Γιαυτό φροντίζουμε να έχουμε στο σπίτι μας κατσαριδοκτόνα και λοιπά σκευάσματα που μπορούν να τις σκοτώσουν και να τις απομακρύνουν. Η κλασσική λύση βέβαια είναι η παντόφλα, όμως αρκετές είναι αυτές που ξεφεύγουν και κρύβονται σε δυσπρόσιτα μέρη.

Πώς θα απαλλαγούμε από τις ανεπιθύμητες κατσαρίδες;

Οι πρώτες βοήθειες έρχονται από εσάς. Καθαρίστε πολύ καλά το χώρο σας με αντιβακτηριδιακά υγρά στα πατώματα, τα ντουλάπια, απομακρύνετε ψίχουλα και τροφές από εκτεθειμένα σημεία και πετάξτε τα σκουπίδια της ημέρας το βράδυ. Τοποθετήστε καπάκια ή κλείστε το βράδυ με διαφάνεια τα σιφώνια του νεροχύτη και φρεάτια του μπάνιου σας. Ακόμη, προμηθευτείτε ειδικά υλικά και χρησιμοποιείστε τα για να σφραγίστε κάθε πιθανή ρωγμή σε πλακάκια και σε σωλήνες.

Κάντε απολυμάνσεις στην Αθήνα για την απομάκρυνση των κατσαρίδων

Κάντε απολύμανση. Από τους πρώτους κιόλας μήνες της Άνοιξης, η απολύμανση των κατοικιών κρίνεται απαραίτητη για την αντιμετώπιση σε μεγάλο βαθμό όλων των εντόμων και ειδικά από τις κατσαρίδες. Με τις απολυμάνσεις και τις απεντομώσεις μπορείτε να απαλλαγείτε μια για πάντα από τα ενοχλητικά έντομα.

Τα ειδικά συνεργεία του χώρου, είναι πλήρως εξοπλισμένα και κατάλληλα εκπαιδευμένα στον τομέα της υγιεινής. Οι χώροι που χρήζουν απολύμανσης είναι οικιακοί χώροι αλλά και επαγγελματικοί, όπως επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και ιδιαίτερα χώροι μαζικής εστίασης, δημόσια κτίρια και νοσοκομεία καθώς υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης μικροβίων.

Οι Απολυμάνσεις Αθήνα Αντωνίου, εδώ και κάποιες δεκαετίες, εκτός από τις αποφράξεις και τις αντλήσεις υδάτων ειδικεύεται επίσης και στις απολυμάνσεις-απεντομώσεις. Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο βρίσκεται κοντά σας όλο το 24ωρο σε όλη την Αθήνα, για να σας απαλλάξει από τους ανεπιθύμητους «επισκέπτες» με ασφαλή εντομοκτόνα ελεγμένα από τους αρμόδιους φορείς, ώστε να μην επιβαρύνει την υγεία σας και το περιβάλλον.

Δείτε περισσότερα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *