Αποστολή SPORT 24 στην Ολλανδία – Γιοβάνοβιτς: “Θα χρειαστεί πολλή δουλειά και υπομονή”

jovanovic

Δεν θα μπορούσε να είναι ικανοποιημένος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απ’ την εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό της Κυριακής (25/07) με την Αλκμάαρ και την ήττα με 3-0.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Ο Σέρβος τεχνικός ξεκαθάρισε πως η ολλανδική ομάδα ήταν πολύ καλύτερη σε όλα τα επίπεδα και πως ο ίδιος δεν μπορεί να βγάλει πολλά συμπεράσματα απ’ το συγκεκριμένο ματς, καθότι δεν είχε την ευκαιρία να κάνει κάτι με την μπάλα στα πόδια.

“Παίζαμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που είναι πολύ ανώτερος σε όλα τα επίπεδα, τόσο αγωνιστικά όσο και ποιοτικά. Με τον τρόπο παιχνιδιού τους και την σοβαρότητα τους, δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο.

Ήταν ένα φιλικό που ένας προπονητής δεν μπορεί να βγάλει πάρα πολλά συμπεράσματα, γιατί δεν μας δόθηκε καμία ευκαιρία να κάνουμε κάτι με την μπάλα στα πόδια. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος σε όλες τις φάσεις παιχνιδιού και δεν είχαμε ευκαιρία να κάνουμε κάτι περισσότερο στο σημερινό παιχνίδι” τόνισε ο 59χρονος τεχνικός και πρόσθεσε πως θα χρειαστεί πολλή δουλειά και υπομονή:

“Είμαστε σε φάση όπου τα φιλικά είναι πιο δυνατά από αυτά που θα μπορούσαμε να έχουμε σε αυτή την φάση. Και το πρώτο ήταν δυνατό, ιδιαίτερα αυτό σήμερα. Δεν μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα και λόγω των αντιπάλων. Δεν είναι και εύκολο, αυτή την στιγμή έτσι όπως είμαστε, αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις να το μεταφέρουμε και στο γήπεδο. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά, υπομονή. Βλέπουμε τις καταστάσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω πως χρόνο με τον χρόνο θα βελτιωθεί και η δική μας εικόνα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.